fredag 8 mars 2013

Vad jag alltid kommer att göra


Farsan stod med ett leende några meter innanför entrén. Hur väl jag än försökte att komma i god tid, visade sig Ringvägen återigen vara längre än väntat. Jag borde veta bättre vid det här laget.
   Det är som att gatjäveln växer för varje dag som går.
   Farsan fortsatte att le. Det smittade av sig och vi småpratade, småskrattade när vi gick rakt fram från Södersjukhusets ingång, svängde höger och fortsatte så långt det bara gick för att komma fram till mötet med onkologen. Jag bar hatten i min hand. Fattig bonddräng inför gud. Jag lade inte märke till några detaljer. Inte till vad som hände runt omkring oss. Allt som fanns var det stundande mötet. Provresultaten. Beskedet.

Har jag gjort något fel? undrade jag efter en stund.
   Nej, svarade onkologen försiktigt som en självklarhet.
   Alla dessa tips driver mig till vansinne, sa jag och upprepade mig:
   Vansinne.
   Sedan minns jag inte exakt hur hon formulerade sig, bara kontentan att jag inte kan göra någonting för att förändra prognosen.
   Prognosen som säger att den ena tumören fortsätter att vara oförändrad. Prognosen som säger att den andra tumören nu verkar ha slutat att krympa. Prognosen som säger att vi kanske måste byta cellgifter, för att det som används nu inte ger optimalt resultat. Det skulle innebära att mindre tid finns kvar. Att den här behandlingen i så fall avslutas för att aldrig mer återupptas. Ytterligare ett av de nio liven skulle strykas.
   Fungerar inte en cellgiftsbehandling avbryts den. Metoden sliter för mycket på kroppen. Dessutom är det för dyrt.
   Så fungerar det.

Leendena försvann och ersattes av motsatsen. Bakslag. Jag andades tungt. Tittade åt vänster. Såg min pappa. Tårarna. Jag minns inte när jag såg dem senast. Livet blir inte verkligare än en sådan stund.

Jag är soldaten som tog mig överlevande från platsen där ingen klarar sig. Jag är soldaten som när han trodde sig bli hemskickad bara fick höra: Son, we’re pulling you back in.

Nu väntar ett uppehåll i behandlingen. Min kropp måste få vila. Återhämta sig. Resa sig från chocken. Knocken. Förgiftningen. Från de hittills sjutton omgångarna. Hur lång pausen blir kan ingen svara på. Om drygt fem veckor kommer jag att genomgå fler undersökningar. Då får vi se om metoden ska bytas, om vi måste fortsätta på en gång eller om jag kanske kan få vara borta från striden ytterligare en stund.
   Jag vill uppleva våren stark.

Pappa och jag skiljdes åt vid södra station. Vi höll om varandra. Och jag hoppas nu att jag berättade då hur mycket jag kommer att älska honom för evigt. Jag stannade kvar utanför dörrarna, såg honom växla några ord med spärrvakten. Jag såg pappa gå fram till rulltrappan. Såg honom vända sig om, precis som jag helt övertygad visste att han skulle göra. Vi log en sista gång, vinkade. Och så såg jag honom försvinna ner där jag inte längre kunde se honom. Jag började gå, svängde av mot Högbergsgatan och lät musiken strömma ur hörlurarna. Rakt in i hjärtat.

För om jag stannar för länge, kommer jag bara att vara i er väg. Så jag kommer kanske att gå, men jag kommer att tänka på er i varje steg som jag tar.
   Skratten och tårarna bär jag med mig. Gråt inte, för jag kommer inte längre att vara den som ni behöver.
   Jag hoppas att livet kommer att vara dig vänligt. Att du får allt som du någonsin drömt om. Jag önskar dig lycka. Och jag önskar dig glädje. Men över allt detta, önskar jag dig kärlek.
   And I will always love you.
   Så är det med det.

237 kommentarer:

 1. Kristian, DU går rätt in i hjärtat.
  Kärlek och respekt och många tankar från Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. OTROLIGT MEN SANT!!! för mer än 9 år nu, jag har drabbats av HIV och en av mina vänner kopplade mig med Dr Molemen, jag kontaktade Dr Molemen via e-post, jag berättade för honom om min hälsostatus och jag också begärt för hans helande medicin, han berättade för mig att inte oroa dig att han skulle bereda vissa örtmedicin för mig som jag var att dricka för några dagar , han gav mig anvisningar om hur man får sin medicin efter alla processen fick jag den vissa växtbaserade läkemedel från Dr Molemen som han skickade till mig här i mitt land, jag använde dem dagligen som jag var regisserad och nu har jag återfå min hälsa.
   Jag gjorde några par av test för HIV igen och jag var bekräftad negativ från olika sjukhus, den här mannen riktigt frälsa själar och jag uppmanar alla att träffa honom för något problem eller sjukdom.
   Du kan kontakta honom på (drmolemenspiritualtemple@gmail.com / dr.molemenspiritualtemple@yahoo.com) eller ring honom på +2347036013351).

   Radera
 2. ... och jag önskar dig detsamma: vänliga människor, drömmar som slår in, lycka, glädje, kärlek!
  /Sara

  SvaraRadera
 3. Borlänge tjej8 mars 2013 kl. 04:39

  <3 <3 <3

  SvaraRadera
 4. Så stark och så tapper. 17 omgångar!!!!
  Jag önskar också att du möter våren stark. Och sommaren och resten av året.

  All styrka och kärlek till dej och dina nära & kära.
  Love
  // Helena

  SvaraRadera
 5. Stora tårar rullar på min kind. Vad mycket sorg, oro och kämpande du och din familj måste tvingas gå igenom, det gör mig så ont. Även hos mig fastnar siffran 17! Hjälp du stackars vilket krigare sjukdomen har som motståndare. Hoppas du har haft en fin resa. All kärlek till dig och de dina <3

  SvaraRadera
 6. All kärlek till dej!

  SvaraRadera
 7. Och våren står redo för att omfamna dig kära du . Kram ❤

  SvaraRadera
 8. Finaste skarpaste krigare, känner en stor klump i magen när jag tänker på vad du går igenom. All kärlek och respekt till dig!

  SvaraRadera
 9. rakt in i hjärtat som vanligt. du lär mig att ta vara på livet.

  SvaraRadera
 10. Gud vad du kämpat. Får tårar i ögonen. Kram.

  SvaraRadera
 11. Saknar ord men tankarna är många....
  Du finns i mångas hjärtan ,du allas vår kämpe.
  Varm,mjuk kram
  Solbritt

  SvaraRadera
 12. Jag hoppas att du förstår Kristian hur många människor du berör med dina ord och hur många människor du ger perspektiv på deras egna liv. Nästan varje gång jag läser dina inlägg så rullar mina tårar ner för mina kinder. Inte bara för att berörs av din kamp och det du står inför men också en tacksamhet för det jag har i mitt liv. Tack för att du ger mig den eftertanken...Jag tar den tillvara! Stor styrkekram <3

  SvaraRadera
 13. Du är sannerligen en riktigt krigare.
  Tårarna rinner ned för mina kinder.Vi som inte varit där kan aldrig förstå vad ni går igenom.
  Det smärtar mig något så stort att du och de dina tvingas vara med om detta.

  Tänker ofta på dig.
  Varm kram
  Linda

  SvaraRadera
 14. And I will always love you! Hoppas du hade härligt på resan. Tusen kramar o skön vår till oss alla! My

  SvaraRadera
 15. Förresten, du kan aldrig vara ivägen! Du ÄR livet!! My

  SvaraRadera
 16. Kristian, våra hjärtan älskar dej nu och sen!
  /Kristin

  SvaraRadera
 17. Så vackert skrivet Kristian.
  Som alltid skriver du på det sättet som gör mig helt tagen, men det du skrev nu det var något alldeles speciellt känslosamt.

  Jag hoppas, hoppas att du slipper de värsta smärtorna och illamåendet nu Kristian.
  Du är helt otrolig, vet du det?
  Så otroligt vacker du skriver, jag har aldrig tidigare läst något så vackert.
  Kram Tina

  SvaraRadera
 18. Hoppas att du får en fin vår!
  Kramar

  SvaraRadera
 19. En stor styrkekram till dej - och alla andra svårt sjuka - som kämpar med allt ni har för att få uppleva ännu en tid. Ni är så modiga!!!

  SvaraRadera
 20. Vilken kämpe och krigare du är!
  Nu kommer våren, värmen och ljuset. Hoppas att det ger dej och kroppen din ny kraft och energi, att livsenergin fortsätter spira. All kärlek till dej och din familj! från Dalarna

  SvaraRadera
 21. Kan bara upprepa de andra redan sagt: DU går rakt in i hjärtat <3
  /E

  SvaraRadera
 22. Hopp.. o kärlek.....
  Anna-K

  SvaraRadera
 23. Du kommer för alltid vara den son som dom behöver, deras son Kristian behövs. Du behövs i deras hjärta, for ever! Sedan är det rent fy 17 vilken kamp du och hela din familj går igenom. Skönt att få minnas Death Valley och alla andra platser du varit på.
  Kramar fyllda med styrka och kärlek!

  SvaraRadera
 24. Tag mig, håll mig, smek mig sakta.
  Famna mig varligt en liten stund.
  Gråt ett grand för så trista fakta.
  Se mig med ömhet sova en blund.
  Gå ej ifrån mig. Du vill ju stanna,
  stanna tills själv jag måste gå.
  Lägg din älskade hand på min panna.
  Än en liten stund är vi två.

  Harriet Löwenhjelm

  Kristian... Man bestämmer själv över sin låga. All värme till dej, som betytt så mycket för så många. Jag bugar mig, full av beundran och respekt.

  Du skriver så lätt, om något som är så tungt.

  SvaraRadera
 25. Alla goda tankar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 26. Alla förtjänar att bestämma själva när det är dags att gå. Lycka till på din resa Kristian när du känner att det är dags. Du kommer inte bara vara saknad av dina släktingar och vänner, vi främlingar som följt dig kommer också sakna dig.
  Amor vincit omnia.

  SvaraRadera
 27. Du äger ditt liv, vad som än sker. Och jag kan inte ens föreställa mig vad det är du och dina nära går igenom. Önskar det fanns ett sätt att bota, lindra. Skickar en stor omfamning!

  SvaraRadera
 28. Jag önskar dig kärlek, värme och vila så att du får uppleva våren stark. Kram Karin ♡♡♡

  SvaraRadera
 29. ...Och kärlek har du spridit Kristian, du fine krigare... kram

  SvaraRadera
 30. Viken tapper riddare du är.
  All styrka skickar jag till dig och hoppas att du får uppleva våren stark och med högt huvud precis som du vill.
  Världen är en finare plats när du finns i den.

  SvaraRadera
 31. Stanna, upplev våren stark. Du behövs. Jag arbetar i närheten av de platser du beskriver. Om jag springer på dig, bli inte förvånad om du får en kram av en främling. All kärlek!

  SvaraRadera
 32. Stora varma VÅRKRAMAR! ��

  SvaraRadera
 33. Livet är orättvis ,jag blir arg och ledsen när jag läser dina inlägg .Arg för att det är du som drabbats ,och ledsen för att du behöver genomlida detta :( Jag skulle vilja hålla om dig finaste krigare <3 kramar till dig /Johanna

  SvaraRadera
 34. Alla de extra kramar som barnen får tack vare dina ord-en skatt i sig. Du skyddar barnen här och när det är dags...under din gran.
  Och en kram till pappsen.
  //Helena på Åsen

  SvaraRadera
 35. Kloka människa. För mig har hög intelligens med empati att göra och det har du mycket av. Dina ord tröstar och hjälper, så många tankar väcks i människor om hur skört livet är och hur vi ska göra vårt bästa för att ta oss igenom det på bästa sätt och vara rädda om varandra. I en tid när egoismen brer ut sig mer och mer.
  Dina ord ger mig tårar i ögonen och det gör ont att läsa den resa du nu genomgår, men jag är så tacksam att du delar med dig och att du skriver så in i helvete bra! Njut av våren. Jag önskar dig en god öl på en soldränkt uteservering i goda vänners lag. Kram.

  SvaraRadera
 36. Så vackert, så smärtsamt <3

  SvaraRadera
 37. Å Gode gud .... vad jag hoppas på ett bot för dig och alla cancer drabbade. Kram!!!

  SvaraRadera
 38. Vila i all kärlek som strömmar från oss alla tillbaka till dig som den du ger ut till oss! Välj din väg, din tid som du lär oss att välja vår! Du finns etsat i våra inre och vi kommer alltid vara dig evigt tacksam för att du lös för oss som den klara stjärna du är för oss!

  All kärlek och respekt till dig!

  SvaraRadera
 39. GE ALDRIG UPP ::::: KÄMPA.....Det går att besegra sjukdomen....attacken måste börja med att tala om för läkare och den som sitter på pengarna att du är värd att satsa på.
  och det är DU ...kärlek och kämpaglöd kommer till dig här ....Kramar från en tant

  SvaraRadera
  Svar
  1. All cancer går inte att besegra.

   Behandlingar som fungerar till en början kan förlora sin verkan efter en tid. Cancer är inte EN sjukdom, utan flera tusen olika, och vissa sorter finns det över huvud taget ingen bot mot. Jag lever också med obotligt cancer, men det beror INTE på att jag inte kämpar tillräckligt. Jag blir uppriktigt ledsen när jag själv får eller ser sådana uppmaningar som du ger Kristian här. Jag förstår att du och andra menar väl när ni skriver så, men tänk på innebörden i era ord. Det är inte vilja som styr om en människa överlever eller inte. Vi dör inte för att vi inte kämpar. Vi har oss inte själva att skylla. Tvärtom kämpar vi som fan för att få några år till, trots att vi vet vilken omöjlig fiende vi slåss mot.

   Inte kan det väl ha undgått dig hur mycket Kristian kämpar? Eller hur mycket hans onkologer försöker göra för honom?

   Stort tack till dig, Kristian. Du hjälper mig.

   Vänligen,
   Malin

   Radera
  2. Håller med dig fullständigt Malin!
   Kampen är visserligen din egen, men alla runt dig drabbas och finns förhoppningsvis med dig på din resa. En resa som jag av egen erfarenhet vet, att det inte alltid går att bota. Det Tant ...Blå säger, är det samma som att ge skuld åt den som inte kämpar tillräckligt! Hur skulle en mamma på 38 år med vilja velat dö från sina minderåriga barn? eller en fantastisk 12 åring som älskar livet och har massor med vänner, kärleksfulla föräldrar och syskon? Nej ingen av dem skuldbelägger jag, inte heller min mor som förlorade kampen mot cancern inom 1 månad! De är saknade med kärlek.
   Tänk om och gör rätt, ge ingen skuld för att den inte kämpar!
   Vartenda ord Kristian skriver handlar om viljan att få leva, han gör ju för 17 inget annat än kämpar!

   All kärlek och styrka till er som är i denna situation!
   Stor varm kram!
   annika

   Radera
  3. Precis så! Så rätt! /Anna

   Radera
  4. Tack för att ni ovan sätter ord på problemet med att kämpa eller ej. Är själv i den hopplösa sitsen mot övermäktig jävlig motståndare, och jag är ung och har tre barn. Det skär i hjärtat när jag tittar på min treåring som inget vet. Att tro att vi inte kämpar till sista droppen vore ett hån.

   Maria

   Radera
  5. Jag vill också säga tack till er för att ni sätter ord på något svårt. Förlorade min man till cancer. Förlorade min pappa till cancer. Förlorade min kusin till cancer. Förlorade min farbror till cancer. Att våga påstå att ingen av dem kämpade för sina liv är bara hjärtlöst. Det enda jag vet är att när vår tid är ute så är den det. Men vi kämpar till slutet.

   Radera
 40. Jag hoppas våren kommer alldeles snart, för din skull!

  SvaraRadera
 41. Allt finns här och allt finns där. Allt är ett, bara i olika dimensioner. Om vi stannar till och lyssnar inåt kan vi också mötas. Alltid! Du Kristian gör livet mer värdefullt genom de tankar du delar med dej av. Den gamla, nästan sönderanvända, frasen Carpe diem har fått ny innebörd. Kram!

  SvaraRadera
 42. Kärlek och respekt till dig och kämpa vidare du kanske vinner! <3

  SvaraRadera
 43. Du har gett mig ännu en gåva. Den att få mina spontana reflektioner på allt jag ser att stanna inom mig. Meningar som jag tar mig tid att lyssna på. Tack för det. Också!
  Hatade cancer! Käraste Kristian!
  //Elisabeth

  SvaraRadera
 44. Tänk så många människors liv då förändrat, så många som stannat upp för att läsa, leva, skratta lite mer.. Du var menad för något större och jag tackar dig för den tid du varit på jorden... ha nu en fin resa!

  SvaraRadera
 45. Väpnat stillestånd kan man kalla det så?? Uppehållet mellan behandlingarna. Just nu känns våren nära!!
  Kram till dig från mig. Och tack för att du finns
  Pia

  SvaraRadera
 46. Stanna Kristian
  Stanna i pausen
  i mellanrummet
  mellan det som sagts
  och det som ska sägas
  För där i mellanrummet
  i pausen formas nästa mening
  Och LIVET
  ÄR en mening som saknar punkt
  För ingen vet när meningen slutar...

  poeten Oskar Lind

  I mitt hjärta dansar du Kristina på lätta fötter

  SvaraRadera
 47. Du får mig att se vad som verkligen betyder något - mycket värme och kärlek till dig Kristian <3

  SvaraRadera
 48. Kram till dig, du underbara man!

  SvaraRadera
 49. Och jag hoppas nu att jag berättade då hur mycket jag kommer att älska honom för evigt.

  Något av det vackraste jag läst!!

  SvaraRadera
 50. Åh Kristian. All kärlek till dig ❤❤

  SvaraRadera
 51. Möt den ljuvliga våren, andas in dofterna och se på spirande blommor, lev i detta nu...känn vinden mot kinden, titta upp på himlen med alla dess olika molnformationer..med andra ord, lev livet fullt ut och försök var närvarande i detta nu, som aldrig kommer tillbaka. Hoppas du hade en fin resa
  Varm Kram & Kärlek / Maggie

  SvaraRadera
 52. Massor med kärlek och böner till dig, Kristian. Jag hoppas att din kropp får vila lite nu och värmas av vårsolens strålar. Och nej, du kan aldrig vara i vägen. Du ger så fantastiskt mycket bara genom att finnas till och ge oss glimtar av din resa. <3

  SvaraRadera
 53. Jag har nyss funnit din väg. Jag som nästan trott att jag gått här ensam.

  Du liksom min snart sexåriga grönbrunögde. Ska till samma ställe. Kanske hittar ni varandra där. Han tycker mycket om musik. Känslig liksom du.

  Det finns inget fint att säga om cancer. Behandlingar. Som slutar fungera. Ordet som stavas palliativ. Men vackra människor. Jag undrar. Har dom möjligen blivit fler.
  En ordentlig och varm kram till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad fint du skriver om något så svårt.
   Kram M

   Radera
  2. Hjärtan till dej! Många hjärtan! Massor!

   Radera
  3. Skickar de allra vackraste och krafullaste tankar och kramar till dig i din svåra och smärtsamma stund på jorden. Att se någon man älskar bära på en svår sjukdom, måste vara det allra svåraste en människa kan uppleva.
   Kramar med kärlek iii
   Anna-lena

   Radera
  4. Kat, jag är så ledsen för det din son och du går igenom. Varma tankar till er från mig ♥ Carina i V-ås

   Radera
  5. Mina varmaste kramar till dig, din son och alla era nära och kära

   Radera
  6. Och en varm kram till dig Kat och till din son. ♡♡♡Karin

   Radera
  7. Ååh hjärtat smärtar <3

   Radera
  8. Så ofattbart smärtsamt! All styrka och kärlek till dig och din son!
   Varmaste tankar från Marie E

   Radera
 54. Kära du son av livet
  Gör som humlan, strunta i vad andra menar att du kan och inte kan. Flyyyg du på ditt eget sätt ... flyyyg med dina egna vingar och lita på livet som bor in-ut-iii dig.
  Kramisar Anna-lena

  SvaraRadera
 55. Tack för att du orkar skriva,
  trots att kommentarerna ibland inte är speciellt trevliga.

  Vad jag än säger blir det en upprepning av vad så många andra sagt.

  Jag följer dig och är så tacksam att du finns kvar.

  Tant B

  SvaraRadera
 56. ♥♥♥♥
  En mamma och farmor!!!

  SvaraRadera
 57. Måste vara fruktansvärt mentalt dränerande att kämpa sig igenom tuffa cytostatikabehandlingar och sedan upptäcka att tumörerna inte har krympt. Jag är så ledsen för din skull. Samtidigt hoppas jag att lite vila från gifterna kan hjälpa dig att hitta krafter och att cancern håller still ett tag. Varm kram och tack för att vi får följa dig på det här sättet. För mig som nära anhörig till en cancerdrabbad är din blogg jätteviktig. Jag tycker att jag bättre förstår vad ni går igenom.

  SvaraRadera
 58. Att verkligheten kan vara så vacker och så grym! Jag ler och jag gråter med dig och jag vill tacka så innerligt för alla dina ord som berör så otroligt. Vakar över min mamma och du klär mina tankar och känslor i ord! /Tack<3
  /Li

  SvaraRadera
 59. Idag skiner solen för Dig Kristian! Trots det här inlägget så släpper jag aldrig taget om hopp! Kanske för att jag inte vill förlora min trygghetszon, eller så är det bara väldigt svårt att få ett grepp om den sanning, den hemska sanning som du berättar för oss!
  Du förändrar människors syn på vardagen varje dag! Du ger oss hopp även om det kanske inte är ett hopp för dig!
  Du förändrar en 16åring som mig!

  SvaraRadera
 60. Hoppas, hoppas att det finns en text att läsa, tänker jag varje gång jag loggar in hos dig. Tack för dagens. Det går ju inte att säga att det gör ont att läsa den. Du vet vad ont är. Kram.

  SvaraRadera
 61. all kärlek till dig kristian <3

  SvaraRadera
 62. Så omtumlande, bedövande, förlamande, outhärdligt men alldeles oerhört nödvändigt att ta till sig dina ord.
  Allt har sagts. Allt kommer sägas återigen. Och igen.
  Men beroende på vem som formar orden och vem det är som tolkar dom, kommer orden ändå att förändras. Det är en motsättning i sig.

  Det är med stor ödmjukhet jag tar till mig det du säger. Större ödmjukhet än vad jag någonsin vetat att jag har.
  Du har tagit fram den. Dina ord har krupit in i mina vener.
  Slingrat sig runt och fastnat i mina sinnen, i mitt hjärta.

  Så vill jag ha det. Och jag kommer alltid vara dig tacksam.
  Vid varje vägsjäl ska dina ord finnas med mig.

  -Kram till dig Kristian
  /Thorun

  SvaraRadera
 63. Underbara fina Kristian ♥

  SvaraRadera
 64. Jag hoppas livet är något som är framför dig och i dig och att det fortsätter vara så. Kram, Oskar, vakentimmar.com

  SvaraRadera
 65. Njut av våren i USA och have fun!

  SvaraRadera
 66. And i will always love you Kristian!
  Kram

  SvaraRadera
 67. Fina fina Kristian. Du är en stark kämpe som har orkat gå igenom 17 behandlingar. En stor soldat och din fiende är cancern.

  Jag är mycket säker på att dina föräldar och syskon vet hur mycket du älskar dem.

  Du kommer aldrig vara i vägen för dina föräldrar, för barn är livet.

  Förhoppningsvis kommer du att vara med när våren kommer och din bok ges ut. Jag hoppas på det och ber om mirakel, både till dig och alla andra svårt sjuka. Jag önskar dig allt gott i livet.

  Är du fortfarande kvar i Californien, njut av resan så mycket det går. Många varma hälsningar. N.B

  SvaraRadera
 68. kärlek <3 och styrka!!!/christine

  SvaraRadera
 69. Underbart vackert!

  SvaraRadera
 70. Kära, kära du… VI har aldrig mötts men jag kommer alltid att bära dig i mitt hjärta. All kärlek. ღ

  SvaraRadera
 71. Svar
  1. Är du rädd för det okända som finns, i så fall kan jag förstå dig.

   Radera
 72. Att du orkar! Att du inte ger upp! Jag är full av beundran. Jag kan aldrig sätta mig in i känslan av vanmakt, hopplöshet och sorg. Min morbror dog ung i cancer - men han hade hoppet och tron in i det sista - och jag likaså. Jag ville tro - och det gjorde jag in i det sista. Det är fruktansvärt att denna sjukdom skördar offer efter offer - alla bra människor som bara försvinner... En jätteram till dig från mig! Och en jättekram till alla andra som kämpar - jag beundrar er och förundras över hur ni orkar... Jag tänker på er när jag hör allt smågnäll på tunnelbanan varje dag.

  SvaraRadera
 73. Fan också jävla skit.
  <3 Kristian.

  SvaraRadera
 74. Vad du kämpar! Du är otrolig 17 behandlingar,förstår hur din kropp känner sig. Har själv gått igenom 8 och kroppen tar stryk.
  Jag hoppas och önskar att du kunde få nåt som hjälper,men förstår att det inte verkar så. Njut av varje dag som går! Hoppas våren kommer snart så du får uppleva den.
  Jag "diggar" dej otroliga människa!
  Tack för dina ord
  Kram

  SvaraRadera
 75. Tack Kristian för dina texter som fått oss att stanna upp och tänka efter! Vill skicka med dig en massa kärlek på din resa där du träffar vår S som gick lite före bara. All kärlek till dig från mig som också drabbats av c.
  Kram från Laholm

  SvaraRadera
 76. Carina i V-ås8 mars 2013 kl. 21:18

  Du starke kämpe! Sjutton behandlingar, jag är mållös. Själv fick jag sex stycken och jag tyckte DET var tufft.

  Du är min nya fantastiska vän, trots att vi aldrig mött varandra. Dina ord och din klarsynthet är min tröst när sorgen efter min lillasyster tar över. Djävulssjukdomen kom in i hennes liv också. Du har kämpat dig igenom grymma behandlingar och du finns kvar. Jag är såååå glad för din skull. Nu får din kropp och själ lite lugn och ro en tid. Nu får du ork att uppleva våren när den kommer värmande ♥♥♥

  SvaraRadera
 77. Tack Kristian för allt fint du skriver. Alla dina inlägg är helt fantastiska, blir rörd när jag läser om dig, din pappa och tårarna.. Min pappa och jag har en speciell relation, han är min idol. Inte lätt att se sin pappa gråta, men ack så fint. Slutligen vill jag säga att jag aldrig läst något starkare än "Världen jag rämnar". En dag kommer jag att rämna den med dig!!!

  Beundrar dig som fan!!! Kram

  SvaraRadera
 78. Hej fina Kristian, jag har läst dina texter länge och vill lämna en liten hälsning. Du är fantastisk. Stor beundran för ditt mod att berätta för oss. Du lämnar spår och jag har lärt mig mycket. Kram L

  SvaraRadera
 79. Gör ont i hela mig när jag tänker på vilket lidande cancer orsakar dig och alla som har en närstående som drabbats, vilket de flesta av oss har. Tänker på dig!! många kramar <3

  SvaraRadera
 80. Fina du, du är verkligen helt fantastisk och det gör ont i hela min kropp, min själ, mitt hela väsen att detta är det öde du går till mötes. Dina ord berör mitt allra innersta, ett djup inom mig som jag inte visste fanns. Dina ord är så fantastiskt vackra att man aldrig vill att de tar slut.

  För Kristian, du vänder riktningen på rymdens energi åt ett annat håll.

  Rebecca

  SvaraRadera
 81. Sitter på Lotterivägen, typ ett stenkast från din lägenhet, och tänker på dig och din kamp. Livet rullar på för oss andra: vi handlar mat på Ica, hämtar på dagis, köper grillspett på Greken, åker buss 147 och gnäller på snödrivor som stjäl parkeringsyta på smågatorna.

  Samtidigt handlar livet om så mycket mer och dina ord har hjälpt många av oss att upptäcka och bli medvetna om det. Jag önskar dig en trevlig resa den dag du ger dig av. Du finns kvar genom dina texter och vetskapen om att du funnits.

  SvaraRadera
 82. Dina ord bränner som eld under mina ögonlock.
  Låt vårsolens strålar lysa varmt på dig!
  Stor kram.

  Anna Stålberg

  SvaraRadera
 83. Skräckblandad förtjusning att läsa,
  så roligat att läsa en välskriven text.. Men så tänker jag på vad jag läser och det skär i hjärtat och
  tårarna bränner innanför ögonlocken.
  Jag skickar styrka!
  //Lina

  SvaraRadera
 84. Som en isande vind men likväl som den varmaste, mjukaste filt når du in i mitt innersta väsen. Du sätter ord på alla känslor jag äger. Livet som i en liten ask fylld av stora känslor,lätta vibrationer och dundrande trumslag.
  Vill sitta med oss alla. Torka varandras tårar och dela varandras glädje. Här möts så mycket omtanke och kärlek. KRAM!

  SvaraRadera
 85. Vackert skrivet ! Du är en mycket fin människa. Många kramar !
  Linda

  SvaraRadera
 86. Du fina Kristian dina ord kommer som en pil rakt in i hjärtat o man blir så rörd.. Att dessa sjukdomar ska finnas som låter en pinas är fruktansvärt orättvist.. Jag hoppas av hela mitt hjärta att livets resa fortsätter för dig den dag din fina själ lämnar oss .. All kärlek o tankar till dig många kramar Linda <3 <3

  SvaraRadera
 87. Åh, vilket starkt inlägg.
  Du skriver så hjärtat mitt brister.

  Måtte du få uppleva och njuta av den pånyttfödelse som våren är och som du så gärna önskar.
  Måtte den blomma ut inom det allra snaraste.
  Måtte den bli den vackraste, skönaste och ljuvligaste av dem alla i ditt liv hittills.

  Finaste Kristian!

  Och.
  Tårarna rinner sakta nerför mina kinder nu.
  Varmaste hälsningar från Nina.

  SvaraRadera
 88. Du skriver fint tack! ♡ kram och hög musik

  SvaraRadera
 89. alla tankar till dig.
  min pappa har också allvarlig, spridd cancer just nu och går igenom cellgifter. det gör så ont.

  SvaraRadera
 90. Kram. kram. kram!
  /eva

  SvaraRadera
 91. Mitt hjärta blöder när jag läser om alla drabbade människor. Forskningen gör framsteg hela tiden. Håll ut....

  SvaraRadera
 92. Så mycket jag vill säga och så mycket jag vill göra men allt känns bara fånigt. Jag följer dig. Hela tiden. Jag tittar på fotot på dig och försöker ta in att i din vackra kropp pågår en strid. Det onda mot det goda. Jag vet att jag egentligen inte kan säga det för vi har aldrig träffats och du vet ingenting om mig. Men jag säger det ändå;
  Jag älskar dig!

  Du är enastående! Du önskar andra lycka när du själv har det som svårast, det är en ära att få läsa din blogg och du kommer för alltid att finnas i mitt hjärta. Jag ska göra allt jag kan för att mina barn ska bli lika fina medmänniskor som du. Du är en förebild.

  Jag önskar dig allt gott och att du får möta våren och att du får njuta av din tid. Varma kramar och kärlek från
  Caroline. 29 år.

  SvaraRadera
 93. Kära du!! Jag kommer alltid älska dej! Ta med dej dit du ska din kärlek och värme. Du har hjälpt mej så mycket med dina ord, min dödsångest har blivit ombytt till nyfikenhet känns inte så svårt längre. Tack.
  Kram Kram.

  SvaraRadera
 94. Jag jobbar på Ringvägen, precis vid t banan, om det är därifrån du går. Låt mig följa dig nästa gång. Håll min hand, jag håller din. Sällskap av en främling, så nära, så ovant, så osvenskt, så nära. Låt mig...

  "We will be with you"

  <3

  SvaraRadera
 95. Kristian! Du starka krigare och kämpe. Du gör underverk med dina texter, jag vill att ett underverk ska hända med din situation just nu. Många kramar och varma tankar.// dalkulla i exil

  SvaraRadera
 96. Jag läser...tar in dina fina ord.Tänker på dej o dina nära o kära.
  Varma tankar o kramar Anna-K

  SvaraRadera
 97. Bob Dylan - I Shall Be Released är den musiken som strömmar till mig

  //Maddie

  SvaraRadera
 98. Att du kanske får byta till en annan sorts cellgift behöver du inte oroa dig över. Det finns flera sorter och många kan få prova 3 - 4 st under en behandling. Men hoppas du får göra en rejäl paus till att börja med så kroppen får hämta sig.
  Jag är så nyfiken på din resa till Californien som inte nämns varken av dig eller de som kommenterar.....för du var väl där, eller har jag missuppfattat något?
  alice

  SvaraRadera
 99. Kristian! Tack för dina berörande ord. Jag önskar dig och din familj kärlek och styrka. Maria

  SvaraRadera
 100. Mina ord blir så fattiga och jag gråter när jag läser det du skriver./mia mitt på dagen  SvaraRadera
  Svar
  1. Mia mitt på dagen som brukar vara Mia mitt i natten: Jag tror inte dina ord någonsin kan vara fattiga. Du skriver alltid något tänkvärt.

   Elisabeth

   Radera
 101. Underbara människa // Ingela i GBG

  SvaraRadera
 102. All kärlek och styrka till dej och din familj
  Kram

  SvaraRadera
 103. Du väntar på våren,Kristian. Så gör även jag . Jag mötte den i morse vid hundpromenaden.Längs staketet i en av våra underbara täppor i Vasastan där fanns de ,snödropparna , som stretat sig upp genom snötäcket. Tänker på Dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 104. Och dina ord går rakt in i hjärtat!

  Kram//Lisa

  SvaraRadera
 105. Du skriver helt galet bra!
  Orden går rakt in i hjärtat

  /Ulf

  SvaraRadera
 106. Finaste Kristian! Du beskriver så fint vad du hoppas och önskar till den du älskar. I allt det svåra har du ömhetens röst som tröstar och ger glädje. För dom som älskar berör hjärtan. Det kommer du alltid att göra. När du skriver om det som du får gå igenom blir jag så ledsen för din skull. Jag hoppas att du får den kraft och styrka som du behöver för att uppleva våren stark./ Varm kram Marianne

  SvaraRadera
 107. Kristian, du skriver så att svenska språket aldrig någonsin varit vackrare, aldrig någonsin kommer att kunna blir mer fulländat. Jag är nära anhörig till den där jävla cancern och dina ord ger mig hopp, tröst, förståelse och i viss mån frid. Jag sänder dig tusen tack och hoppas du får möta våren så stark som du bara kan.
  Kram Helena
  helenashandgjorda.blogspot.com

  SvaraRadera
 108. snälla ger inte upp försok vara positivt och lev allt med hela din styrka, va modig...vi är verkligen alla med dig, jag önskar du kunde känna var kärlek..

  SvaraRadera
 109. Kristian Gidlund. Han med det stora varma hjärtat!
  Kram

  SvaraRadera
 110. Kristian du som först tänker på oss alla andra än dig själv och du har det tungsta oket att bära.
  Vi andra kan bara stå bredvid och ge styrka.
  I dag rann mina tårar för första gången sedan jag börjat att läsa din blogg,det gick inte att hålla emot!
  Du vet verkligen vad medmänsklighet och kärlek är men det är ju din livsuppgift här hos oss!
  All styrka till dig och din familj!

  SvaraRadera
 111. Kristian. Det kommer lösa sig. Den kärleken och visdomen du besitter kan inte dö.

  Anton

  SvaraRadera
 112. Aldrig, aldrig nånsin kommer du att vara i vägen!

  SvaraRadera
 113. Underbara Kristian! <3

  SvaraRadera
 114. Nu önskar jag ännu mer att våren är här. Att rätt behandling hittas till dej. Att du är den vinnande krigaren i slaget. Du är så stark och så fantastisk. Kämpa!
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men han gör ju inget annat än kämpar hela tiden. Jag förstår att du vill uppmuntra men är inte säker på att Kristian orkar med alla käcka tillrop om att kämpa - som om vi tvivlar på att det är vad han gör. Han kämpar och härdar ut hela tiden. Varje behandlingstillfälle är en sorts kamp, det han kallar Krigaren en annan, att ha kvar viljan till livet en tredje, mardrömmarna han har berättat om en fjärde osv. osv. Jag tror Kristians liv är en ständigt pågående kamp nu med - förhoppningsvis - korta moment at vila från kampen då och då/Å

   Radera
  2. Bra där! vet av egen erfarenhet att alla jä... käcka tillrop är bara en plåga, vi gör såå gott vi kan å lite till.... slut

   Radera
 115. Sanna i Uppsala9 mars 2013 kl. 23:57

  Tjena mannen!
  Om Gunnar Ekelöf var något på spåren var det månne (förutom allt annat)kanske utsagan "Livet är en paus mellan födelse och död."
  Om så är har vi väl alla att betänka hur å vad vi fyller den däringa "pausen" med?
  Efter att ha lagt mina glaskroppar å alla rader du skänkt en hel drös mänskor genom klattret från dina fingrar på tangentbordet samt re-aktionerna av läsare...tja...jag är tacksam, enkelt uttryckt.
  Astrid Lindgren hade, som många nog vet, med sina systrar vanan att vid varje möte samman med dem högt säga "Döden Döden Döden" å sen högg de in på kaffet och tilltugget.Så var det avklarat. För den stunden.
  Och så är det väl? Vi tvåbeningar dör någon gång och så är det med det.
  Men att med-dela stegen, än stapplande, än trygga är som du har märkt unikt.
  Jag är en gammal dalkulla. Borlänge, Avesta, Falun, Rättvik, Mora...hur än jag än försöker får jag inte klådan ur kroppen min...det lugna, tvärande talet, dialekten, skogarna, självfångad abborre enrökt på "min" strandbit vid Malungens sjö.Det märkligt stringenta talet, kanske för att orka alla hemligheter som döljs innanför de så glatt Faluröda stugväggarna och det trygga dalmålet?
  När min moster/morsa klev in i ljuset snyftades det. Visst, men jag såg henne sittandes med metspöet i hand, på det klara vattnet, stilla, en orre brusade upp invid abborrgrundet.
  Där var hon i sig själv nog.
  Så kan det bli, som Kurt Vonnegut skrev, om och om igen.
  Må!
  Och som en fotnot men lika sann invid allas tankar om dig, du okände/väl kände medmänniska
  önskar jag dig, liksom alla andra god färd.
  Och en snaps och vila på varma bolster, all tid .
  Hjärtekram och åter ett urvattnat tack för att du visat på vägen. Om det är OK bifogar j en dikt, skriven för många år sedan:
  En fågels liv och mitt, är samma sidoblickar
  är samma snabba flykt då rädslans hjärta tickar.
  Vår varma trygga boplats av täta lövverk skymd,
  vår störtning sker i samma ljusa rymd.
  Och fastän inget hotar, fast himlen milt sig välver
  så darrar vi, så skrämda att själva jorden skälver.
  Och kroppen spänns så hårt att vingarna bryts av
  som skeppets mast kan knäckas på skenbart rofyllt hav.
  Men liksom alla vrak kan sköljas upp på stränder
  så smekes fåglar ned i jordens varma händer.

  Tack för att du finns och kommer att finnas.
  Sus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vackert och stämningsfullt skrivet. Det finns något magiskt där, i Dalarna

   Radera
 116. vilken kämpe<3 ....vilken strid!

  SvaraRadera
 117. Kram du godhjärtade unge man!

  SvaraRadera
 118. Du är en kämpe! Kram

  SvaraRadera
 119. Att få slå följe med dig, är en förmån. En ynnest. Du beskriver din väg, där du går, så enormt ödmjukt. Inte alla som kan formulera och sätta ord på känslor, som du måste ha. En stor varm kram sänder jag från Småland, och hoppas att dina fem veckor blir till de allra bästa. Tina från Småland

  SvaraRadera
 120. I Want To Do With You What Spring Does With The Cherry-Trees.

  X

  SvaraRadera
 121. Älska och skapa.

  I nuets oändliga ögonblick.

  Alltid.

  Never forget.

  X

  SvaraRadera
 122. Kristian, du är en soldat ~ en riktig kämpe med styrka som jag bara kan drömma om...

  Lyssnat mycket på den här underbara sången & nu tänker jag på dig varje gång ...

  http://m.youtube.com/#/watch?v=nbWH5929cic

  SvaraRadera
 123. Kryper i vinterkräksjuka och känner mig ynklig. Läser om dina behandlingar och hoppas att du (liksom jag) blir frisk imorgon. Det känns som det enda alternativet: att du tillfrisknar! /r

  SvaraRadera
 124. Du skriver så fint att det gör ont!
  Vi älskar dig Kristian, om vi kunde skulle vi göra dig frisk, ge dig utav vår styrka. Du kommer aldrig att vara i vår väg. Du kommer alltid att vara med oss, dina ord och din musik kommer att leva vidare. <3
  Snälla var stark. /M

  SvaraRadera
 125. Kristian..av hela mitt hjärta önskar jag Dig återhämtning,rensning från dessa gifter som Din sjukdom krävt. Jag önskar Dig den spirande våren..videt,blåsipporna och björkens musöron,äppelträdens blom..Solvärmen från väggen i Din farfars stuga..fåglarnas kvitter i våryran...Där finns kraften...Varma kramar från en tant

  SvaraRadera
 126. Hej.
  Du är bara så fantastisk Kristian.
  Du berör mig.
  Du kommer att fattas oss.

  SvaraRadera
 127. I want you to stay..
  stay <3
  jag gråter så mycket för dig och önskar så mycket för dig.

  SvaraRadera
 128. Kära du! Jag önskar att du får möta våren stark och att du återigen får låta dig trollbindas av hingstarnas spel i Böle i juni! Vi ses! Hälsningar Marie E

  SvaraRadera
 129. Ditt inlägg den 15 februari följdes av tystnad. Dag efter dag gick jag hit och letade efter dig, men du var inte här. Jag försökte vänja mig vid tanken på att du var borta. Att din röst hade tystnat och lämnat mig ensam kvar. Att jag måzte vandra vidare genom livet utan Poeten vid min sida.

  Så såg jag ditt namn i periferin - var det på facebook? Ett tecken på aktivitet. Vad - han lever? Jag fann en statusuppdatering med ett foto från en öken, och fick en känsla av att du var tillbaka i stan; att du vandrar på gatorna mitt ibland oss. Du lyser från barer och bakgator, från tidningstexter och tak, och sjukhusentréer och från minnet av kärlekar jag för länge sedan glömt. Jag skriver "ikroppenmin" i webläsarens sökfält och ser genast att det stämmer: Den 15 februari har ersatts av 10 mars. Du har varit hemma ett tag, du har skrivit flera gånger. Det lyser i din våning. Du lever! Men dina berättelser är tunga, och svarta, och mycket mycket sorgsna och jag tänker att jag inte vill störa men att jag inte vill gå härifrån. Jag vill sitta vid din sida, sitta i ditt ljus, stärkas av din kraft. Jag vill vara i din närhet därför att mina värderingar och prioriterinar blir klarare då. Mitt liv är enklare med dig vid min sida. Du hjälper mig att minnas vad som är viktigt. Så kommer det alltid att vara. Och jag vill verkligen verkligen få det sagt medan det fortfarande lyser i ditt rum.

  Jag älskar igen. Tack vare dig.

  //Anna på Sofiagatan

  SvaraRadera
 130. Alla insikter kommer efteråt, ”först då förstod jag…”…. ”långt efteråt insåg jag…” Detta förspillda nu är det mest sorgliga av alltsammans.
  I tomheten och rådvillheten, i rädslan för det som alltjämt kan förloras
  Och det är först vid sista meningen som jag inser att jag fäller en tår.

  SvaraRadera
 131. Jag önskar å hoppas verkligen du får se våren å många vårar till... Hoppas fortfarande på mirakel att nånting ska hjälpa mot denna helvetes sjukdom. En sån fantastisk människa som du ska inte bara få försvinna så där de är orättvist. Å du är fortfarande en kämpe å alla vi andra står vid din sida å stöttar dig i din kamp å din val. massor av styrke kramar // M

  SvaraRadera
 132. Dude, stop making me cry.
  Dina texter är magiska.
  All kärlek till dig <3

  SvaraRadera
 133. Jag känner inte dig och kommer förmodligen aldrig ha den förmånen att lära känna heller, oavsett om du levt det liv du borde så hade nog aldrig våra vägar korsats.
  Jag önskar att jag hade fått möjligheten.

  Men jag läser dina texter och fäller tårar för det orättvisa öde du drabbats av, förundras över att du trots allting väljer att dela detta med oss. Får oss att tänka över våra liv och förstå vad vi egentligen har, och det du gör är ovärderligt för de som är i samma sits.

  Hoppet är det sista som överger människan och jag ska fortsätta hoppas för dig, du äger all min respekt som tar dig igenom detta och väljer att fortsätta uppleva livet och inte bara försjunker i mörker.

  <3

  SvaraRadera
 134. Jag beundrar din styrka Kristian. Jag beundrar dina texter. Jag beundrar din person. Du går igenom någonting som ingen någonsin ska behöva genomgå under hela sin livstid. Jag skickar all styrka jag kan till dig. Du är fantastisk. Kom ihåg det. Fantastiska du.

  SvaraRadera
 135. Plötsligt fick texten till låten en helt annan innebörd. Om livet vore rättvist. Fint.

  SvaraRadera
 136. Am Millan.L från California.I vill använda detta medium för att berätta allt om min spell caster.About två år sedan jag hade problem med min man och han lämnade mig för en annan lady.I gjorde allt jag kunde för att få min man tillbaka allt till ingen nytta förrän förra månaden när en vän till mig introducerade mig till DR.AGBAZARA TEMPLE var träffade jag en stor Spellcaster som kastade mig ett pass på mina vägnar .Jag gjorde allt jag fick höra och 72hours senare min man kom hem tiggeri mig forgiveness.I förlät honom och idag är vi lever tillsammans again.You kan bli nästa att berätta din historia, varför inte prova det här AGBAZARA tempel för att lösa ditt problem. Kontakta dem via e-post: (agbazara@gmail.com) OR ringa honom på (+2348104102662).

  SvaraRadera
 137. Åtminstone kan jag säga till världen att jag har dragit nytta av de befogenheter Dr.Adodo eftersom genom hans hjälp min brutna förhållande har återställts tillbaka och fylld med kärlek inom 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. När jag kontaktade Dr.Adodo jag inte hade en aning om vad som väntar men efter ordentlig förklaring och jag följde instruktionen att Dr.Adodo gav och mitt förhållande var avslöja tillbaka, jag antar den som som är i behov av relation hjälp eller någon som har något annat problem kan kontakta DR.Adodo helst genom dessa detaljer: Adodospelltemple@gmail.com eller ring +2348156784928 eller kontakta honom direkt på hans web på adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

  SvaraRadera
 138. Mitt namn är Gloria från Sverige, min pojkvän lämnade mig för en månad sedan och han lämnade med en annan kvinna som är 7 år äldre än honom, känner jag mig som mitt liv är helt över så en dag som jag surfar söka på internet för att få hjälp Jag läste på Internet hur en spell caster har hjälpa flera personer att komma dit kärlek tillbaka. Jag har varit Tryck för den senaste en månad och vad jag behöver är att få honom tillbaka och leva med honom glatt. så jag bestämde mig för att ge det ett försök så jag kontaktade spell caster kallas Dr.Adodo och förklara mitt problem för honom och han kastade en kärlek stava som jag använder för att få min pojkvän tillbaka och nu är mitt liv är klar och vi båda är mycket nöjda med relationen. och jag är verkligen tacksam för den här mannen för vad han har gjort för mig och min familj, Tack så mycket och jag kommer att fortsätta att säga mitt vittnesbörd om och om igen. för dem du behöver hjälp eller har samma problem som jag bör kontakta honom på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer +2348156784928 eller via webben http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

  SvaraRadera
 139. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

  SvaraRadera
 140. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

  Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
  (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

  SvaraRadera
 141. Jag förlorade min man en gång och jag kunde inte råd att förlora honom igen. Jag kunde ha varit en misslyckad mor om jag inte höra Dr IREDIA.
   Min terapeut rådde mig att prova andliga medel på min make och hon rekommenderade Dr IREDIA via drirediaherbalhome@gmail.com eftersom hon vet stort antal människor som han har hjälpt.
   Mitt fall var så fruktansvärt att min man hotar mig alltid att inte involvera mig i någon av hans hemliga angelägenheter, håller han en hel del hemligheter och vi kunde inte vara sanningsenlig med varandra efter 3år av vårt äktenskap. Jag mindes ibland förra året att han försvann för tre månader och verkade dagen jag födde vår son. Jag overhead hans samtal nyligen att han vill flytta permanent till ett land som jag är inte bekant med. Det värsta är att han nämnde aldrig detta till mig innan han började agerar tröttnade och prata om skilsmässa. Han sade att han ångrade gifta eftersom jag håller blockerar hans vägar och lovade att skilja äktenskapet innan han försvinner för att träffa sin nya älskare. Det var då jag ropade och tog ärendet till Dr IREDIA enligt anvisningar från min terapeut. Den verkliga orsaken till hans handlingar avslöjades av DR IREDIA, att min make fångades av en dam som han mötte på Internet som använder onde anden att styra honom. Jag blev glad när jag hörde detta eftersom jag misstänkte att också. Att skära min historia kort; Jag förutsatt pengar för de nödvändiga objekt att kasta förtrollningen. Efter att han hade slutat gjutning passet, den andra dagen, de båda hade ett gräl och han slog upp sin flickvän och han kom tillbaka hem tigger mig att förlåta honom att hans ögon rensas nu att han aldrig kommer att göra något som kommer att skada hans familj igen och lovar att vara en omtänksam far och aldrig att fuska på mig igen. Jag är så glad att jag inte förlora honom till flickan och alla uppskattning går till Dr IREDIA för sitt stora arbete. Jag kommer också att råda dig att kontakta dr IREDIA för alla typer av utmaningar i ditt äktenskap, kommer han att vara svaret på dina problem. Kontakta honom nu med denna e-post ..... kommer drirediaherbalhome@gmail.com för ditt äktenskap aldrig att förbli densamma.

  SvaraRadera
 142. TACK TILL STOR FÖR LÖSA Sunny DR HANS e-post är mitt problem (theangledsolution@gmail.com

  Mitt namn är fröken Lydia, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans om ESTA år och inte förrän jag reste till {UK} för en affärsresa Var jag träffade den här tjejen och sedan a've hata mig och barnen och bara älskar henne. Så när min man kom tillbaka från resan jag sa jag inte vill se mig igen och mina barn så jag körde oss ut ur huset och jag kommer nu att U K Att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster theangle lösning, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket Jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och jag sa mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man skall komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen efter ber barnen och jag kallas theangle jag Nämnda lösning och dina problem är lösta mitt barn. Så här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från {theangle lösning}, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till theangle lösning och även jag kommer råd för någon eller en liknande i sådana problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post (theangledsolution@gmail.com) jag är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. Hans Återigen e-postadress är (theangledsolution@gmail.com)

  HAN ÄR FÖLJANDE specialiserade på förtrollningen.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du har alltid mardrömmar.

  (3) Om du vill bli sponsrade på kontoret.

  (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din make.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att tänka barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) Har någon sjukdom om du vill (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  Än en gång Kontrollera att du kontaktar honom om du har några problem jag kommer att hjälpa dig. Hans e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) .... omedelbart kontakta honom ringa mitt nummer på 2348077620669

  SvaraRadera
 143. Hälsningar till er alla, JAG ÄR BARRY döma enad stat, är jag sänder om hur theangledsolution räddade mitt liv, jag var infekterade med genital herpes för ett år, min medicinska Dr berättade att det inte finns något fullständigt tillfrisknande och jag började att ta piller att upprätthålla mig själv. En dag gick jag för att se min läkare och jag såg en kvinna som var mycket nöjd och jag bad att få veta orsaken till hennes lycka och hon berättade att hon var smittad med simplex HERPES sjukdom och naturläkemedel
  läkare kallas theangledsolutio botade henne med örtmedicin, trodde jag inte så jag frågade min läkare att veta om hon verkligen bekräftat Herpes positiv innan, och min läkare berättade ja det ett mirakel bara hände så jag bad henne att ge mig uppgifter om dr så jag kunde fråga honom om han också kunde bota min och hon gav mig theangledsolution Email: theangledsolution@gmail.com jag kontaktade honom samma kväll och jag förklarade mitt problem för honom och han förberett en medicin och skicka till mig, när jag fick medicin han berättade hur man tar det under en period av dagar och jag tog det precis som han sagt och gick för ett medicinskt test jag var överraskning att se min testresultat som herpes negativt. Jag är så glad, min familj och vänner som avvisade mig är tillbaka, tack Gud. Jag garanterar att theangle har lösningen på alla typer av problem om du står inför någon stress du kan kontakta honom via e-post theangledsolution@gmail.com eller ringa och WhatsApp honom + 2348077620669 ... eller maila honom på theangledsolution@gmail.com

  KAN OCKSÅ bota följande sjukdomar: -

  1. HERPES
  2. Lassafeber
  3. GONORRE
  4. HIV / AIDS
  5. LÅG spermier
  6. KLIMAKTERIET SJUKDOM
  7. EPILEPSI
  8. ASEPTIK
  9. CANCER
  10. ÅNGEST DEPRESSION
  11. GRAVIDITET PROBLEM
  12. närsynthet PROBLEM
  14. Man klimakteriet
  15, om du behöver ditt ex tillbaka ...

  e igen theangledsolution@gmail.com

  SvaraRadera
 144. TACK FÖR STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post är (drsunnydsolution1@gmail.com

  Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han var nu gå till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag få min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill främjas på kontoret.

  (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din make.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att tänka barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

  SvaraRadera
 145. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My heter Mary Clifford, och jag basera i London.My livet är tillbaka !!! Efter 8 års äktenskap, min man lämnade mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster heter DR SUNNY som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, var jag söker efter en bra stavnings caster som kan lösa mina problem. Jag kom över serie av vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns en viss
  vittnesmål jag såg, var det om en kvinna som kallas nåd, hon vittnade om hur Dr SUNNY kom tillbaka sin Ex älskare i mindre än 72 timmar och vid slutet av vittnesmål hon tappar Dr Sunny e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge DR SUNNY ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr SUNNY är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin spell caster att lösa detta problem för dig. Prova den stora Dr soligt idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här hans kontakt: honom e-post, drsunnydsolution1 @ gmail.com Tack stor soligt. Kontakta honom för följande:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) [Du vill bli rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset
  (11) Förbindelse Spells
  (12) Miracle Spells
  (13) Beauty Spells
  (14) PROFETIA CHARM
  (15) Sevärdhet Spells
  (16) onda Eye Spells
  (17) Kissing Stava
  (18) Ta bort Sjuk Spells
  (19) VAL vinnande trollformler
  (20) FRAMGÅNG I tentor Spells
  (21) Charm att få som att älska dig.
  (22) Affärs spell
  (23) Ta bort HIV Sjuktrollformler

  Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com+2348077620669.You kan också kontakta honom på vad appar på samma telefonnummer.

  SvaraRadera
 146. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My heter Mary Clifford, och jag basera i London.My livet är tillbaka !!! Efter 8 års äktenskap, min man lämnade mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster heter DR SUNNY som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, var jag söker efter en bra stavnings caster som kan lösa mina problem. Jag kom över serie av vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns en viss
  vittnesmål jag såg, var det om en kvinna som kallas nåd, hon vittnade om hur Dr SUNNY kom tillbaka sin Ex älskare i mindre än 72 timmar och vid slutet av vittnesmål hon tappar Dr Sunny e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge DR SUNNY ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr SUNNY är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin spell caster att lösa detta problem för dig. Prova den stora Dr soligt idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här hans kontakt: honom e-post, drsunnydsolution1 @ gmail.com Tack stor soligt. Kontakta honom för följande:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) [Du vill bli rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset
  (11) Förbindelse Spells
  (12) Miracle Spells
  (13) Beauty Spells
  (14) PROFETIA CHARM
  (15) Sevärdhet Spells
  (16) onda Eye Spells
  (17) Kissing Stava
  (18) Ta bort Sjuk Spells
  (19) VAL vinnande trollformler
  (20) FRAMGÅNG I tentor Spells
  (21) Charm att få som att älska dig.
  (22) Affärs spell
  (23) Ta bort HIV Sjuktrollformler

  Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com+2348077620669.You kan också kontakta honom på vad appar på samma telefonnummer.

  SvaraRadera
 147. WOW!! Detta är det mest underbara jag någonsin har erfarenhet och jag måste dela denna stora testimony..I besökte ett forum här på internet den 8 MATCH 2015, och jag såg en fantastisk vittnesbörd om denna kraftfulla och stora spell caster heter DR MARVEL på forum..I aldrig trott det, eftersom jag aldrig hört eller lärt sig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska trollformler, inte förrän DR MARVEL gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställt min äktenskap 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig i samma 24 timmar på samma sätt som jag läste på internet..i var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. jag är verkligen ont om ord och glädje, och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR MARVEL du är en Gud sände till mig och hela min familj .. och nu är jag en glad kvinna en gång .. här är hans hemsida: www.extremespellhome.webs.com Och hans e extremespellhome@hotmail.com. Hans telefonnummer +1 669 221 3962

  SvaraRadera
 148. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

  SvaraRadera
 149. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
  Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com samtal eller WhatsApp honom 2348077620669

  Han gjorde också många stavnings liknande,
  (1) du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på sitt kontor
  (4) Vill du ha en barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
  (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
  9) Vill du vara attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) Behöver du en maka / make
  13) Hur man vinner din lotteri
  14) PROMOTION SPELL
  15) SKYDD SPELL
  16) period av BUSINESS
  17) SPELL BRA ARBETE
  18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
  Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

  SvaraRadera
 150. Jag är vid namn Amanda mer från USA, jag vill ta tillfället i akt att tacka den stora DR Paul för att hjälpa att få min Ex man tillbaka till mig, jag har varit i stora smärtor tills den dagen jag kontaktade DR Paul han gjutna en kärlek stava för mig och berättade att vänta för bara 48 timmar att min Ex man kommer att kalla mig och jag gjorde enligt instruktionerna till mig av honom och överraskande , i 48 timmar, min före detta make verkligen kallade mig och började ursäkt för allt han hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden i dag eftersom DR Paul har gjort ett fantastiskt gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela vittnesbörd om du vill gärna kontakta DR Paul och om du vet att du stöter på samma villkor, besöka honom idag av kontakta honom via denna giltig e-postadress: salvationlovespell@gmail.com

  SvaraRadera
 151. VITTNESBÖRD AV hur jag fick botad från hiv herpes simplex-virus tack vare den stora DR. EDEBOR ABU FÖR LÖSA MIN problem med sin naturliga örter, OM du har några problem TVEKA INTE ATT KONTAKTA sin e-post: dredeborlordtemple84@yahoo.com

  God dag till er alla är mycket glad att skriva detta vittnesbörd till hela världen att se det stora arbetet av den store mannen som Gud har använt för att bota mig om min Hiv / stöd sjukdom, är hans namn Dr Edebor Abu. som är väl känd för sina andliga ört i att hjälpa och förbannade människor i alla sjukdom, som hiv och cancer botemedel. Mitt namn är Lucy Mengel och jag bor i Swedish.This är ett vittnesbörd jag vill göra. Jag var HIV-positiv under 8 år tar anti retrovirus. Cirka 5 månader sedan som jag läste på nätet jag såg ett vittnesbörd om bota hiv. först trodde jag det var en falsk kommentar, så två dagar senare beslutade jag att ge ett försök och kontaktade honom för förfrågningar. Nu som talar om det jag är HIV / AIDS negativ. Jag testades 4 gånger i 5 månader efter avslutad botemedel som gav mig av Dr Edebor Abu. Botemedlet är en ren Herby från Afrika levereras till mig genom DHL. Min bota tog om 9days och kom till min dörr steg. så Kära bröder och systrar om du är ute, vänligen det finns ett botemedel så bråttom att få din. Om du är intresserad, kan du e-posta Dr via: (dredeborlordtemple84@yahoo.com) Jag kommer att uppmuntra varje person som kommer att stöta på detta mail för att bota dig själv om du är positiv för HIV / AIDS. (Dredeborlordtemple84@yahoo.com)

  SvaraRadera
 152. Hej, jag undrar varför människor fortfarande inte tror att rötter och örter är mycket
  viktigt och givande

  i olika aspekter, särskilt när du kan inte föreställa sig och föda barn. jag
  är ett levande vittne

  eftersom jag försökte allt jag kunde för att vara gravid men alla till ingen nytta, tills jag
  kontaktade DR SAM, som

  gav mig några rötter och örter sirap och berättade för mig när att ha sex med min
  man.I missade min

  menstruation inom en kort period för att ta det, och läkaren bekräftade
  att jag är gravid.
  Jag är mycket glad över att berätta för världen att jag är en mor till en studsande barn
  pojke, kontakta honom för

  eget vittnesbörd om: theangledsolution@gmail.com eller
  Tel: OR whatsapp hin +2348077620669

  SvaraRadera
 153. Jag vill använda detta medium för att berätta för världen om Doctor Kakuta som hjälpte mig att få min älskare tillbaka med sin kraftfulla stava, mitt ex och jag var med missförstånd som ledde till vårt uppbrott men jag gick att be henne flera gånger för att förlåt och acceptera mig tillbaka eftersom jag vet att jag förolämpade henne men varje gång jag gick jag känner alltid djupare i smärta och ångest eftersom hon alltid gå ut på mig och vill inte lyssna på vad jag har att säga men jag trogen dag som jag var surfar jag kom uppstod ett vittnesbörd om en kvinna vars problem var mer än mitt och ändå Doktor Kakuta hjälpte henne med sin spell så jag var glad och även kontaktat läkare Kakuta för att få hjälp via e-post och sedan berättade för honom min berättelse men det enda han sa var att jag kommer att torka du slita med min stavnings så tur för mig allt vill väl precis som han lovade och just nu har jag fått min fästman tillbaka och vi båda lever lyckligt. det finns inget Doctor Kakuta kan inte göra med är stava och precis som lovar mig själv jag kommer att hålla vittna på internet om hur doktor Kakuta hjälpte me.Are problemet större än min eller mindre jag ger dig 100% garanti för att doktor Kakuta kommer att sätta ett slut på det med sin kraftfulla stava, kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

  1. få ditt ex VÄN TILLBAKA.
  2. VINNANDE lotterier.
  3. barnafödande.
  4. bryta GENERATION KURS.
  5. FÅ AV JOBB.
  6. främjande av sysselsättning.
  7. PENGAR stava.
  8. andligt skydd.
  9. HERBAL CARE.
  10. SKÖNHET stava.
  11. Om du vill ta TILL DIN sent en

  kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

  SvaraRadera

 154. Mitt namn är Kristine Helm. Mitt liv har varit surt eftersom jag blev en krympling vid en ålder av 13 och detta har verkligen påverkat mitt uppehälle. Jag träffade Nelson Justin under OS när jag var 24 år gammal och han var en mycket rolig och omtänksam kille som lärde mig hur viktigt jag är till världen. Han gjorde mig förstår är handikappad är inte slutet av världen för mig och jag var mycket glad att ha honom som min kamrat. Justin var en mycket hårt arbetande kille och han lovar att gifta sig med mig innan han lämnade för affärsresa i Kina. Två månader senare kom han från Kina och aldrig besökte mig. Jag fick veta av min bror som Justin nu går ut med min vän och detta verkligen bröt mig eftersom han är den enda som verkligen älskar mig. Ingen vill gå ut med mig eftersom jag är en krympling. Jag och min bror reste till Sydafrika för att titta på VM när jag hörde om tempel permanent läkning. Jag tror aldrig på Gud eftersom jag är en krympling och jag tror att ingen någonsin kan få mig att gå igen men när jag hörde om hans stora makt, jag bestämde mig för att åka dit. Jag bad min bror att ta mig till templet permanent läkning. Jag tillbringade 7 dagar i hans helande centrum och det förvånar mig att den 7: e dagen, jag kunde stå och gå. Prästen berättade att Justin var under ett pass och han bad för mig att förstöra varje hinder i mitt liv. Jag kom tillbaka hem och jag blev chockad att se Justin. Han kom och bad mig om förlåtelse, kom vår relation tillbaka normala. Jag är mycket glad att informera allmänheten om att jag och Justin är lyckligt gift sedan oktober förra året och jag är gravid. Jag vet att folk kan passera någon problem och jag kommer att råda dig att kontakta tempel permanent healing eftersom hans mirakel är gratis. Hans e-postadress är Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

  SvaraRadera
 155. Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

  SvaraRadera
 156. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
  och hans mobilnummer +2348133261196

  SvaraRadera