torsdag 13 december 2012

6


Jag hade väldigt lite att göra med min första orgasm. Det var nämligen inte jag som låg bakom den.
   Vi gick i samma klass.
   Friluftsdag. Höstluft. Syntetbyxor. Förråd. Svindel. Hon fick mig att komma över oss båda. Jag undrar om hon minns. Oavsett, så har jag sedan dess varit omättlig.
   Emellanåt är det vackert. Emellanåt besvärligt. Ibland älskar jag denna hunger. Ibland hatar jag den mer än något annat.

Jag var bara en liten pojke när jag lärde känna min egen sexualitet. Minns min första upphetsning. Hur den gjorde mig kokhet. Rastlös.
   Nyfiken.

Numer är stunderna få då jag inte tänker på döden. Då jag inte är belägrad av det som väntar.
   När jag älskar är ett sådant tillfälle. Då upphör allt annat att existera. Då försvinner vi i ett trassel av kroppar. Då blir vi höga av varandra.

Under behandlingarna är sexualdriften ett av de första karaktärsdragen som kroppen gör sig av med. I stället är den upptagen med att försöka andas, sova och att emellanåt vara vaken. Förmågan att känna attraktion är en ballast som kastas över bord. Upphetsning känns avlägset. Sexuell klimax en utopi.
   Jag ligger ihopkrupen och väntar ut min fiende. Väntandes på att tiden ska gå. På att känseln ska återgå till det normala. På att krafterna ska återvända.
   Då väntar jag på att jag själv ska komma tillbaka till den kropp som fortfarande är min egen. Den kropp som faktiskt lever. Som emellanåt är frisk.
   Jag kan ligga still i dygn, om så behövs. Man klarar mer än man tror när revolvern sätts mot tinningen. Man klarar mer än man tror när man har något konkret att se fram emot.

Tipsen om hur jag ska vinna tid, hur jag ska segra, fortsätter att trilla in. Fortfarande av välvilja – jag vet. Det gör mig dessvärre inte mindre förvirrad. Någon uppmanar mig att genast sluta med mejeriprodukter. Någon uppmanar mig att genast börja dricka minst en liter bröstmjölk om dagen. Någon uppmanar mig att genast sluta äta kött. Någon uppmanar mig att genast börja med LCHF.
   Själv tror jag på det som ger mig omedelbar styrka. Själv tror jag fortfarande inte på kvantitet. Min sorg är inte att jag inte kommer att bli den äldsta mannen i Kvarnsvedens historia. Min sorg är att mitt liv kommer att förtvina. Försämras. Förloras.

När den Kristian som jag känner är tillbaka från behandlingarna försöker jag att ta igen det sex som jag har förlorat. Den nakna berusningen är min drug of choice. Mitt beroende. Kanske rentav mitt missbruk. Jag attraheras av den kvinnliga uppenbarelsen. Vill vara nära.
   Älska.
   Jag vill förvandla mitt hem till en enda lång upphetsning. Vill förtrollas av kvinnans kraft. Ha sex i sängen. I soffan. I duschen. På diskbänken. Köksbordet. På golven, på den vita mattan.
   Vill bita. Bli biten. Ta tag som om vi båda ska gå sönder. Varva med försiktighet. Lugn. Blanda svetten med kyssar. Smekningar med rivmärken. Närhet med distans. Hets med långsamhet.
   Och när jag kommer, vill jag komma med hela kroppen. Då vill jag darra i minuter, betraktandes den nakna kroppens utmattade muskler. Tatueringarna. Ärren.
   För sedan vet jag att tankarna på döden kommer tillbaka.

Jag ser dem närma sig. Hör dem berätta att njutningen är över.

Men jag ska fortsätta att älska. Så mycket jag kan. Så mycket det går. För det är vad jag tror att livet går ut på – och den tanken i sig ger mig den omedelbara styrkan som jag är övertygad om att jag behöver.

I dag är mitt största problem att jag inte kommer att ha haft tillräckligt mycket sex innan min kropp inte orkar upphetsas mer. Det, och att mamma kommer att läsa denna text.

226 kommentarer:

 1. Ja, fortsätt älska så mycket du bara kan...fast mamma din blir förskräckt :)

  SvaraRadera
 2. Kristian! Du skriver alldeles underbart och jag tror att din mamma rörs precis som jag och många fler. Mina grabbar mellan 23 och 34 är precis som dej i frågan om att älska!
  Älska allt vad du förmår!

  kramar

  SvaraRadera
 3. Du skriver så fint. Jag tänker på dig varje dag. Kramar i tusentals / Carina

  SvaraRadera
 4. Åh!
  Älska så mycket du kan. Du är fantastisk på att uttrycka dig.

  Din mamma känner endast stolthet.

  Stor varm kram!

  SvaraRadera
 5. ...en riktig rolig avslutning på din fina text!

  SvaraRadera
 6. iiiihhhh hahaha. mamma...

  kan inte låta bli att tänka på att du verkar så nära din familj. jag tycker det är så fantastiskt och blir inspirerad att själv försöka vara närmare och öppnare min egen bror, mamma och pappa. att kunna skriva om något så intimt som sex trots att mamma ska läsa - det är så fint i min värld.

  SvaraRadera
 7. Njut av kroppens brusande upphetsning så mycket och så ofta du kan - det är den bästa medicinen! Det tycker mamma också att du är värd, jag lovar... ;o)

  SvaraRadera
 8. Åh finaste! Otroligt modigt av dig att skriva såhär när din mamma kommer läsa!

  SvaraRadera
 9. Din mamma kommer att bli stolt över dig och att hon har en son som hon forstrat till att NJUTA och KÄNNA !!

  SvaraRadera
 10. Haha, under hela texten tänkte jag på dina föräldrar. Så jag fick mig ett gott skratt när jag kom till det sista stycket. Även om innehållet i texten är mycket allvarligare än så.

  Njut, hänge dig och älska så länge du kan. & när kroppen inte orkar länge så hoppas jag att du ändå kommer kunna älska emotionellt, i tanken, i hjärtat och i sinnet.

  Kram

  SvaraRadera
 11. Hahaha! Lilla mamma ja. Åh hjälp!;)

  Jag har ingen sexlust alls. Har inte haft det på flera år. Den försvann med barnen. Det är sorgligt och jag saknar det. Men jag hittar ingen väg tillbaka...

  Jag blir lycklig när jag läser det du skriver, lycklig trots vemodet och frustrationen som anas. Jag minns ju hur det en gång var och jag gläds med dig i de stunder du får ge dig hän och njuta.


  PUSS!!!!!!

  SvaraRadera
 12. Och jag sitter här och skrattar med ledsna tårar i ögonen. Mitt i prick Kristian!

  SvaraRadera
 13. Love is all we need!
  666

  SvaraRadera
 14. Mammor förstår. Och älskar villkorslöst. Och har själva varit med om mer än deras söner kanske förstår ibland.
  Kärlek från Karin ♥

  SvaraRadera
 15. Mammor klarar mycket...Kärlek och sex är bästa medicinen. Njut så länge du kan..Kram!:-)

  SvaraRadera
 16. Precis så är det, Mammor förstår!!!! Är just en sån till tre underbara barn på 30, 27 och 24 år, om någon utav dom skulle skriva som du Kristian så skulle jag vara OTROLIGT STOLT!!!!!! Det är din Mamma oxå, det kan jag lova dej, vi Mammor är ju Människor vi med, bara lite annorlunda, ❤ Styrkekramar i massor till dej!!!! ��

  SvaraRadera
 17. Vi mammor tål mycket. Vi har också varit unga och drunknat i lust och begär. Älska, älska, älska, du fantastiske Kristian!
  /Kram från en mamma som följer dig, gråter då och då, när din kamp är tung. Men påminns av dig att hålla om dem jag älskar, att ta tillvara på det vi har här och nu. Tack för det!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant så sant från en annans mammas hjärta, som blir så sorgset över ditt och din familjs öde!

   Radera
  2. Klokt skrivet!! Mammor är som hockeyrinkar - står pall för det mesta. Fortsätt älska o njuta

   Radera
 18. Ibland är skratt den bästa medicinen, och idag fick jag míg ett gott skratt trots att din blogg handlar om så tunga, sorgliga och allvarsamma saker.
  Tack för skrattet mitt i sorgen! :-)

  SvaraRadera
 19. Jag hade säkert haft miljarders utmärkta orgasmer alldeles på egen hand innan upplevelsen plötsligt kom tillsammans med en annan människa. Den var en häpnadsväckande. Jag fotograferade den alldeles efteråt. Fotot, som jag minns det, föreställde en stoppad gustaviansk soffa av badkarsmodell, i ett slags smal randigt och ljusgult tyg med lite glans i och en stor blöt fläck på mitten. Soffan stod längs en vägg hemma hos en bortrest morbror till min pojkvän som var sångare i ett punkband. Eller bortrest, jag vet inte, kanske var de bara ute och handlade, i alla fall var det en sommardag i början av 80-talet i en stockholmsförort nånstans, och jag var 18 år. Jag undrar var fotot blev av sen? Ingen aning. Men jag vet att den hångelskicklige punkaren blev lärare så småningom. Jag undrar om han fattade varför jag fotade hans morbrors soffa efteråt.
  En del orgasmer är som små tidsresor där allting annat upphör och hela kroppen skjuts ut ur sig själv vidare ut, eller in, i universum. Önskar dig massor av häpnadsväckande orgasmer (och till mamma och hela familjen också.) Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. ps,

   självfallet önskar jag mindblowing magnifika kosmiska njutningsorgasmer till alla dina bloggläsare också,

   ds, Sanna

   Radera
 20. Mammor tål mycket och har varit med om mycket. Men det är modigt att våga berätta för mammor på det sätt du gör.
  (skrattade också åt din avslutning av texten :-))

  SvaraRadera
 21. Hahaha, härligt! Du är bara för ljuvlig! Klart mamma förstår. Hon har varit med om mer än du tror. Det har alla mammor. Puss på dej :)

  SvaraRadera
 22. Att älska sin kropp tillsammans med någon annan som älskar den lika mycket - om inte mer.

  SvaraRadera
 23. Hihi, vad härligt skrivet! You made My day:) Tror jag ska förföra maken ikväll;)
  Njut, njut, njut!!
  Kram Rebecca

  SvaraRadera
 24. He, ingen fara med din morsa,hon förstår, jag menar, hon har ju fått sitt hon med,bevisligen. Du finns ju och brosan din, att du skulle ha kommit till via jungfru M metoden tror jag inte på, du är alltför kåt för det,så, keep lovin´, kan aldrig bli för mycket av den varan.

  SvaraRadera
 25. Ja, älska så mycket du bara kan, orkar och vill och lite till. Älska och kärlek kan man leva länge på.

  Din mamma!?
  Mammor fattar och förstår mycket, mycket mer än ni barn tror. Hon kommer att le stort när hon läser din text. Det är jag alldeles säker på.

  Det kan inte vara något fel på att älska. Tänk om alla gjorde det istället för att bråka och tjafsa om små och stora ting. Värdesätta livet och de små stunderna mer. Peace & love.

  Varma hälsningar Nina.

  SvaraRadera
 26. Hej Kristian! Jag har bara känt till din historia i några dagar men satt och sträckläste alla dina inlägg! Du skriver fantastiskt bra! Jag hoppas din blogg kommer ut som en bok. =) Blir glad för varje nytt inlägg som visar att du är kvar hos oss. Jag är inte troende på kyrkligt vis, men jag tror att livet efter detta nog blir som man själv tror. Jag hoppas det i alla fall. Min ena moster gick bort i cancer ganska nyligen och två andra mostrar kämpar mot det just nu... Min mor hade tur, hennes gick att operera bort, för det upptäcktes väldigt tidigt.(i lungan) =)Cancer är en fruktansvärd sjukdom, jag hoppas verkligen att det kommer ett botemedel mot det. Må du leva och älska länge till! Utan att plågas ser fram emot dina kommande inlägg. Trevlig Lucia till dig och alla andra bloggläsare! <3 //Maria

  SvaraRadera
 27. Hahahahahaha, älskar slutet:-)

  SvaraRadera
 28. Fin du är :-) Rakt igenom/ Helene.

  SvaraRadera
 29. Mammor förstår mer än deras barn tror, hon unnar dig säkert att älska hur mycket du vill bara det får dig att må bra en stund. Att älska, så mycket vackrare det låter än att ha sex.

  SvaraRadera
 30. hahaha! "Att mamma kommer att läsa denna text" Klockrent! Det är inte ofta man får anledning att gapskratta när man läser din blogg, men idag blev det så. Tack för det! Och tack för ett uppfriskande, förförande inlägg. Än är det liv i Gidlunds yngste grabb:)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 31. Finaste Kristian! När du skriver "Min sorg är att mitt liv kommer att förtvinas. Försämras. Förloras." Då känner jag också sorg. Då blir jag så ledsen och förtvivlad att du får lida så. Du skriver att du ska fortsätta att älska och att det är det som livet går ut på. Det tror jag också. Livet består av så mycket känslor, men störst av allt är kärleken. Att älska och att bli älskad för den man är, det behöver alla människor. Jag önskar dig mycket kärlek och närhet. Tack för den kärlek och värme du sprider. Tack för att du skriver och delar med dig. Jag önskar av hela mitt hjärta att du blir frisk, att det sker ett mirakel. Jag ska be för dig. Kärlek och kraft till dig och din familj/Marianne

  SvaraRadera
 32. Du är så fin Kristian! Älska och njut så mycket det bara går! Gör allt som får dig att må bättre, även om det bara är för en kort stund.

  SvaraRadera
 33. hahaha... Åh vad underbart att du tänker på din mamma... precis det gjorde jag oxå då jag läste texten.. att jag skulle aldrig våga skriva nåt sådant eftersom min mamma skulle kunna läsa. Men du vågade :) Du är bäst :)

  SvaraRadera
 34. Vad underbart du skriver! Helt otroligt.
  / Tone

  SvaraRadera
 35. Mathias Pettersson13 december 2012 kl. 15:31

  Jäkligt starkt och naket utlämnande..applåd..!!!

  SvaraRadera
 36. Fantastiskt, alldeles underbart att läsa... Särskilt tankarna om din mamma :-) <3

  SvaraRadera
 37. Älskar att du älskar <3 Kramar

  SvaraRadera
 38. Du är så levande, Kristian !
  Här och nu lever vi, gör det bästa av tiden, den lärdomen ger du oss andra <3
  Härlig är jorden !

  Annika, förlorade min dotter Anna 2005, också född 1983 <3

  SvaraRadera
 39. Jag tror att hon förstår :)

  SvaraRadera
 40. Du är ju för härlig. Blir allvarligt uppmuntrad av dina tankar runt sex. Det kanske är normalt för de flesta att ha sex. An icke förekommen anledning tar jag upp detta för egen del. Du är verkligen någon att fatta tag i och tycka om. Inte bara älska med, utan älska rakt av. Styrka Mod & Kram får du av Smålands Tina.

  SvaraRadera
 41. Det spred sig ett varmt leende inom mig!Stort tack för det!

  SvaraRadera
 42. Och hade du varit min son hade jag varit så in i helvete stolt! Lysande text!

  SvaraRadera
 43. Jag tror du är väldigt nära innersta meningen där Kristian..
  "Av orgasm är du kommen till orgasm skall du åter varda"
  De flesta av oss är sprungna ur/av en orgasm och det ultimata är att få dö i en sådan. Jag tror det var/är meningen så låt oss njuta orgasmen unisont i ett långt vällustigt vråååååååååååål

  Sven Lind är poeten Oskar

  SvaraRadera
 44. Haha, din mamma kommer bara vara glad över den livsenergi du fortfarande orkar uppbåda. Fortsätt med det. Då backar den svarte hästen. Fortsätt älska. Det är livets kärna.
  kram

  SvaraRadera
 45. Minns du när du förra cancerrundan skrev att du inte trodde du skulle våga visa upp din kropp med ärret för någon?
  Jag tror din mamma var mer sorgsen över det än vad hon nu skulle vara generad eller så för vad du skrev i dag. Hon är nog snarare ännu en gång stolt över att du trots din situation gör det du vill i det avseendet.

  SvaraRadera
 46. Jag kommer inte klara mig utan dina texter.

  SvaraRadera
 47. Jag önskar jag var kvinnan som fick älska med dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det önskar jag med.

   Radera
  2. Jag önskar också att du var kvinnan som fick älska med honom. ;)

   Radera
  3. De obligatoriska groupie-inläggen är ju patetiskt pinsamma, avtändande svar på ett erotiskt inlägg.

   Radera
  4. Vi har en person på bloggen som har kommenterat flera av svaren på ett mycket negativt sätt de senaste dagarna. Det känns som det är en och samma person. Tjejerna på bloggen är inga groupies,deras svar är skrivna m" glimten i ögat ". Vi bryr oss alla om Kristian,och att han I sin tuffa kamp kan ha sån humor och få till ett så härligt slut. Ja då är det häftigt att blogg läsarna hänger på med humor och kärlek. En negativ person som DU har inget här att göra.. Ha en bra kväll allihop! Kram

   Radera
 48. Din mamma är stolt över sin son som vågar skriva så naket, utelämnande, berörande och vackert. Den måste vara en väldigt och klok kvinna (och pappa) som har fostrat dig till den modiga man du vuxit upp till! Ert öde gör mig så ont!

  SvaraRadera
 49. Haha! Du är ju för underbar. Vilken skön text! Tack för den!

  SvaraRadera
 50. Håller med föregående! Du är ju helt suverän, Gidlunds yngsta grabb!
  Ha en bra dag och hoppas du inte mår alltför dåligt!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 51. Härliga Du...

  Älska och njut!

  Tror att du är som Ferdinand med en förstående mor:)

  SvaraRadera
 52. Mammor förstår !
  Varma tankar till dej!!!!!
  Anna-K

  SvaraRadera
 53. Äh va'faen.....mammor är coola Kristian!

  SvaraRadera
 54. Jag är helt övertygad om att mamma förstår precis och inte alls förskräcks över vad du skriver istället förvånas hon över vad du vågade skriva. Krama mamma från mig när ni träffas. Yvonné

  SvaraRadera
 55. Oj! Efter det här inlägget har du väl snart en milslång kö med kvinnor utanför din dörr ;) !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hade jag bara vetat vart dörren var så ^^ fast den är alldeles för långt borta, på alla tänkbara sätt.

   Radera
  2. Ja, jag ska inte förneka att samma tanke slog mig..:)

   Radera
  3. Jag kan inte förneka att du gärna har chansen på mig! Du är och kommer vara den jag åtrår mest, trots att jag inte känner dig! Du har Det inte många har!

   Radera
  4. "Pennan är mäktigare än svärdet". Först tyckte jag att det var enbart rörande att folk uttryckte starka känslor gällande Kristians situation. Jag grät själv de första gångerna jag läste hans inlägg och besöker bloggen varje dag. Men jag tycker att det börjar bli liiite olustigt hur en del kvinnor verkar ha blivit förblindade av sina egna känslor, och utifrån texterna inbillar sig att de genomskådat hela hans väsen och, trots att de aldrig träffat honom, kommit till slutsatsen att han lever upp till deras ideal om den "perfekta mannen", och att de aldrig kommer kunna åtra någon annan lika starkt. Kristian, ska du starta en sekt- nu är tillfället!

   Radera
 56. Fniss, din mamma ler nog med hela ansiktet när hon läser dina rader. En sån otroligt fin son hon har.
  Kramelikramen

  SvaraRadera
 57. Glöm inte att även mammor har heta känslor, det är inte enbart den yngre generationen förunnat.
  Skrattade gott åt det sista stycket i dagens inlägg, och tror som flera andra har sagt att din mamma kommer att bli stolt och glad över hur du tar vara på livet.

  Jag lyckönskar verkligen din partner i detta, må ni få många fler tillfällen till närkontakt.
  Fortsätt att älska, det är det viktigaste i livet !

  SvaraRadera
 58. HAHA!!! :D Du är rolig du. :) Jag tror din mamma är glad för att du har och kan ha sex. Sexa på!

  SvaraRadera
 59. Underbart skrivet du är fin du❤// Susan.

  SvaraRadera
 60. Hej Kristian!
  Undrar om blodstamcellsbyte är en möjlighet för dej? http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/nya-stamceller-pa-vag-till-patienterna

  Har själv gått igenom en (hittills) lyckad behandling mot Lymfom. Jag har två döttrar, en på 3,5 år och en som är 7. Vet inte vad som kan tänkas vara värst, att dö ifrån sina barn eller att dö utan att ha fått barn men tanken på att mina barn skulle växa upp utan mej var outhärdlig.

  Hoppas du får chansen att vara med i någon klinisk studie.

  Lär av det förflutna, lev i nuet och hoppas på morgondagen!

  Kram från Gävle

  SvaraRadera
 61. Vi mammor vet......
  Din mamma är säkert klok och förstående på alla möjliga vis. Njut av livet!
  Kramar till dig och din familj

  SvaraRadera
 62. Tack för detta skratt! Du är bara för härlig! Skulle inte tro att inte din mamma med garvade! <3 Även om hon kanske samtidigt säjer...J-kla ooonge! ;-)

  SvaraRadera
 63. Härligt, mitt i all sorg finns oxå njutningen nära

  SvaraRadera
 64. Älskade, älskande fina du. Jag är en mamma med tre döttrar och en son i åldrarna från 34 till 18. Gråter men älskar att njutningen i dina ord.
  Hoppas på massor av nära, vacker, vild och upphetsat sex för dig.
  Lotta

  SvaraRadera
 65. Tack för ett helt fantastiskt inlägg! Mer sex åt folket! Sjuk som frisk, gammal som ung! Njut av hela din själ så länge du kan!

  SvaraRadera
 66. Haha "att mamma ska läsa det här.." Skulle jag vara din mamma skulle jag vara otroligt stolt över dig, att du kan uttrycka dig i sådana här texter är få förunnat!
  Jag hoppas att ett mirakel kan komma och göra dig frisk... Du verkar vara en så jäkla förbannat bra kille!

  SvaraRadera
 67. Du har rätt inställning där, tänker jag. Ta för dig så mycket du bara kan! / JJ

  SvaraRadera
 68. Världens bästa Kristian, du har gjort sa manga av oss till bättre människor. Tack för det och min största respekt för dig och dina ord. Jag tänker ofta pa dig och blir sa glad när jag ser att du orkat skriva igen. Kram Marie

  SvaraRadera
 69. Gulliga du, mamma tål det nog... Det finns ingen kost i världen som botar cancer så ät och drick det som är gott och gör gott! Kramar till dig

  SvaraRadera
 70. Underbara människa!! Älskar dina fantastiska texter, vet ingen som berör som du. Brukar krypa upp i sängen/soffan för att i lugn och ro läsa det du skriver. Idag gjorde jag ett undantag (får väl skylla på julstressen) så i kön till kundtjänsten på ICA Maxi med 15 nr före så plockar jag fram telefonen. Medan kundvagnar skramlar och personalen säljer trisslotter och snus står jag där i min egen lilla värld och läser ditt magiska inlägg. Nästan lite smått generad med så mycket folk runt omkring. Kan inte hålla tillbaka ett skratt när jag läser sista raden så där står jag och garvar och kan inte sluta. Givetivs blir det min tur då så där står jag med ett paket under armen som ska postas och kan inte sluta skratta....
  Du har då verkligen förgyllt min dag - IGEN!!!

  SvaraRadera
 71. I actually only know one person in this world who writes texts that make me cry in the beginning and laugh in the end. You.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant skrivet. Kämpa på Kristian ät vad du vill å mår bra av å älska massor :-) å ge mamma en kram som så många skrivit här tror ja hon bara är stolt över dig. Massor med kramar // M

   Radera
 72. Du är så fin Kristian. Tack för att du delar med dig så intimt och ärligt.

  SvaraRadera
 73. Kanske din mamma känner igen sig i texten... Ni är ju lite släkt :)
  Man ska alltid älska som om det vore sista gången, vad som händer i morgon kan ingen av oss vet.
  Så håll hårt, älska och andas.....

  SvaraRadera
 74. Jag kunde inte låta bli att le när jag läste det sista du skrev "mamma kommer att läsa denna text". Det har ingen betydelse hur gammal man är. Man oroar sig alltid för vad mamma kommer att tycka och tänka. Man vill inte göra mamma ledsen eller upprörd. Du behöver inte oroa dig för din mamma. Hon känner säkert bara stolthet över dig.

  Jag önskar dig en god natt med många vackra drömmar och en ny morgondag med nya krafter. Varma hälsningar. N.B

  SvaraRadera
 75. Om ni söner visste allt om oss mammor så är det inte vi som skulle rodna...

  Underbart skrivet.
  /ellen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, så är det förstås!

   Radera
 76. Hahahaha, Kristian!
  Mamma hon förstår. Hon ler.
  Kram Kram/eva

  SvaraRadera
 77. Mer ligga till folket! Hud som möter hud helar mången själ och även om det så, bara är där och då, så gör det under. Kram till dig!

  SvaraRadera
 78. Kristian, du måste höra av dig till henne som invigde dig i detta livets goda.
  Tänk så fantastiskt för henne, vilken gåva till henne att få veta att hon betytt så otroligt mycket.
  Jag skrattade mycket gott åt denna din hyllning till sexualiteten och dess klimax.
  Fantastiskt.
  Jag ska printa ut det och använda det t ex till mina patienter som har svårt för att prata om det sexuella.

  Tack än en gång, Kristian, för en fantastisk skrift.

  Min fråga nu är obehaglig men jag anar att flera än jag tänker den;
  hur får vi veta att din kropp gett upp, att du inte finns här längre? Är det tystnaden som kommer att tala om det för oss? Jag vill inte läsa det i pressen. Har du bett någon vän göra ett sista inlägg eller hur har du tänkt?
  Det är ren egoism att jag frågar.
  Jag vill inte mista dig!
  Jag vill att miraklet ska gynna dig, jag vill att du ska klara detta och leva vidare!
  Hade jag varit du hade jag struntat i alla välmenta råd om vad du bör och inte bör göra.
  Du får säkert den bästa behandlingen. Om du sen dricker mjölk från get eller ko, äter dittochdatt, gör något annat ... Strunt i det.
  Lev så gott du någonsin kan.
  Gör det länge.

  (Hej Kristians mamma - vilken fantastisk son du har. Vilken otrolig sorg ni går igenom. Jag önskar er ett mirakel, att ni får ha Kristian kvar)!

  / Bodil

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättefint skrivet på alla sätt Bodil och på pricken i din fråga. Jag tänker så ofta på det. Tänk om det bara blir tyst. Och sen tänker jag, men vem är jag att kräva en förberedelse på hur det blir för mig om Kristian går bort? Egoistiskt, precis som du skrev. Men det kan inte hjälpas. Låt oss hoppas att han har nåt på lut
   /Marie

   Radera
  2. Till Bodil och Marie. Vilken fullständigt makaber önskan. Och oerhört självisk. Ofattbart okänslig. Vad fan var det som flög i er när ni skrev dessa rader??? Vissa tankar har manskyldighet att behålla för sig själv. Fattar ni inte det? Jag skäms å era vägnar. S.

   Radera
  3. "S" har visst inte förstått nånting,jag skäms för DITT inlägg. Och tycker du själv att det passar sig att svära på den här bloggen? På det sätt DU gjorde iallafall. Jag håller med Marie att det Bodil skrev var fint. Vi har alla blivit en del av Kristian,vi bryr oss om honom så mycket. Vi väntar hela tiden på ett livstecken,att han mår bra. Men vi kommer att finnas kvar här så länge han finns kvar. Det är inte makabert som "S" skrev att vilja veta. Den här bloggen är fylld av kärlek,både från Kristian men framför allt från er alla som lämnar era åsikter och skriver om känslor och livet. Kristian är helt fantastisk,man förundras över hans fantastiska beskrivningar av naturen. Tårarna har runnit ner längs kinderna många gånger nu senast fick man skratta. Det förra inlägget Kristian skrev nämnde han något om religion,kommer inte ihåg exakt vad han skrev. Men det känns nästan som Kristian har skapat utan att veta om det en slags sekt. Där det viktigaste är kärlek och att man ska bry sig om varandra. Folk slutar tidigare från jobbet för att hinna vara mer m sina nära o kära. Vi vill m glädje vara en del av den här "sekten" och vi behöver ha kvar vår Kristian Som "ledare". Bodil skrev att hon inte vill få informationen via media, och jag förstår precis vad du menar. Kristian, jag hoppas att du känner hur mycket du betyder för många människor. Kram

   Radera
  4. Jag tror att Kristian bloggar för att han är i en av de svåraste situationer man som människa kan tänka sig,bloggen blir ett sätt att dela med sig av tankar..att helt enkelt "lätta på trycket"en stund.Som läsare är det svårt att inte ryckas med,för att inte säga omöjligt om man har mänskliga känslor..Kristians lidande blir vårt.
   En sak man dock inte ska glömma..Vi har INGEN rätt till Kristian och han har ingen som helst skyldighet mot oss som läsare.Vi är här för att lindra och dela med oss av kärlek men den kärleken är villkorslös och vi varken kan eller ska ställa några motkrav.
   Hur man själv mår och hur man förmår hantera det man läser i den här bloggen får man som läsare ta ansvar för och hantera själv.Det är den enkla och självklara sanningen.Att följa den här bloggen sliter mentalt och känslomässigt,men jag tror vi alla är överrens om att det är värt det för allt det vackra vi får tillbaka..men som sagt var..det är upp till var och en att hantera,inte Kristians ansvar och och allt måste ske på et kravlöst vis.

   Radera
  5. Jezeskrajst! Vilka helt oproportionella reaktioner Kristians blogg väcker hos en del läsare. Yttranden som "Vi vill med glädje vara en del av den här "sekten" och vi behöver ha kvar vår Kristian Som "ledare" eller "Kristans lidande blir vårt".
   Lugna ner er några hektoliter. Den här kärlekshysterin och förväxlingen ni drabbats av börjar kännas lite lätt creepy. S.

   Radera
  6. Varför är du inne på den här bloggen och kommenterar ? När dina kommentarer bara är negativa. Oproportionerliga reaktioner? Det är ju DU som reagerar oproportionerligt. Jag skrev inlägget ang, "sekten" och det var ju skrivet med humor. Tjejerna som skriver att dom ska ställa sig i kö vid Kristians dörr,tänker ju faktiskt inte göra det. Och det kanske inte bara är tjejer som skulle vilja "stå i kö". Har du inget roligare att göra,än att komma med elaka kommentarer. Gå ut och gör en snögubbe!! Kram

   Radera
 79. Du skriver så man blir helt tagen!!
  Och var lugn... Mammor klarar sånt :-)

  Kram från en mamma

  SvaraRadera
 80. Jag tror din mamma blir glad av att läsa att du har den njutningen i allt det svåra!

  Kramar!

  SvaraRadera
 81. Underbart skrivet❤blir alldeles tagen,glöden brinner,låt den fortsätta underbara Kristian!

  /Anna

  SvaraRadera
 82. Vart var det du bodde nu igen?;) Puss på dig Kristian!

  SvaraRadera
 83. Kristian,

  Vilken hyllning till lusten, livet och karleken! Onskar dig styrka att orka leva.

  Skal!

  Kram,

  L

  SvaraRadera
 84. mamma förstår säkert.
  om jag ändå hade ett ord som kunde göra någon skillnad

  tack
  <3

  Brodén

  SvaraRadera
 85. Vilket underbart inlägg!! Jag skrattar högt efter sista meningen. Mitt i allt det sorgliga och ofattbara så lever längtan efter njutningen kvar. Det är bra. Det är gott.
  Att älska är en lika bra drog som något annat. Allt som får en att må bra, även om det bara är för en kort stund, måste få företräde. Det borde alla "friska" människor också ta till sig. Då kanske vi inte skulle vara så många sjuka?
  Annars tror jag på "everything in moderation", att äta mat av god kvalitet, att inte stoppa onödiga kemikalier i eller på kroppen, att försöka röra på sig varje dag - även när man inte vill, att läsa bra litteratur, dricka gott vin, lyssna på musik som tar sinnet på avvägar. Att rida och bara vara i stallet, pussa på mulen och snusa i manen. Allt det är bra. Men inte lika bra som att älska :)

  SvaraRadera
 86. "ler" jaa du..TUR du har din uppladdningsbara DRIV-KRAFT parkerad..i dina minnens skafferi. Den är bra att ta till.. när vägen blir tung att gå i alla uppförsbackarna.Även om kroppen inte hänger med..så är minnena en "fena" på att ge ..den där lite extra värmeorken Kram

  SvaraRadera
 87. Jag ler av sista meningen. ;-)
  Mamma hon kommer säkert le hon med.
  Att älska är det finaste som finns. <3

  SvaraRadera
 88. Jag mailar dig ikväll om det där med mjökprodukter. Laktosfritt går bra. Men bröstmjölk är väl svårt få tag på....:-) ok ha en fin dag!!

  SvaraRadera
 89. Du är underbar och unik.....älska så mycket Du orkar .......TACK för att jag får dela Dina tankar .... Kram Ingela

  SvaraRadera
 90. UNDERBAR text och för 1a gången log jag när jag läste här inne...

  vi mödrar kan ta text likt din här, men just raden kändes så "levande" och man glömde bort allt "det där andra".
  /Nette

  SvaraRadera
 91. Efter att jag upptäckt din blogg för några veckor sedan och genast fastnat för allt det vackra, började jag läsa den från början. Sen har jag läst ett par inlägg om dagen, skrattat, mest gråtit och förundrats! Jag märkte nu att jag kommit ikapp verkligheten och läser live. Jag håller med dem som skriver här, att du verkligen gör en skillnad för så många! Alla tankeställare. Alla vackra hyllningar till livet och till din familj som verkar så härlig. Man blir verkligen berörd och vill aldrig sluta läsa. Men när det är dags för dig att gå vidare hoppas jag att det blir fridfullt och vackert för dig. Trots att vi aldrig träffats bryr jag mig verkligen om dig.
  Tack så länge, för att du är så härlig och ärlig och delar med dej av så mycket!!!
  Elin

  SvaraRadera
 92. Ber så hett om mirakel,så glödande hett, trots att jag inte ens har någon gud. Kan inte bättre beskriva hur dina texter går rakt in i själen. Känner en sådan oerhörd respekt för dig. Att kunna - och våga - klä sina tankar i ord som du gör, är magi. Önskar dig alla upplevelser du vill ha, all tröst du behöver och all kärlek du kan få. Om det måste komma, önskar jag dig ett fint slut på det här livet. Efteråt börjar äventyret på nytt!! Kram och tack för att jag får möjlighet att vara med en bit på din resa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, himla fint skrivet!

   Radera
 93. Nu fick du mig att gråta och skratta på samma gång. Det tycker jag är fint.

  SvaraRadera
 94. Christian ja du fick mig oxå att både skratta å vilja gråta. Kraaaam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å ditt namn blev felstavat, f´låt :(

   Radera
 95. Det låter som en ångestdämpare.....

  SvaraRadera
 96. Kristian du är bäst <3

  SvaraRadera
 97. Vilken kille du är, vilket språk, vilka känslor! Om du var min son så skulle mitt hjärta var fyllt till brädden av stolthet! (är själv mamma till två killar) Fortsätt älska allt vad du kan, på alla de sätt din kropp förmår... Det gäller att ta vara på stunden och njuta av allt, även det "lilla"... Kram till dig!

  SvaraRadera
 98. En natt med dig, en natt med dig..

  Jag tror att du inte kommer att behöva tänka på döden efter denna text.Puss.

  SvaraRadera
 99. Fick tårar i ögonen samtidigt ett leende på läpparna. Kanske ditt bästa inlägg?
  Har du kö utanför dörren nu? Hehe... Kan tro det.

  SvaraRadera
 100. man behöver inte vara svårt sjuk för att sakna sex och undra om man någonsin kommer att få njuta av den stora fysiska passionen igen. Dock av andra skäl än dina :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med, inte heller behöver man vara svårt sjuk för att sörja över att man aldrig fick några barn. Även om Kristian varit frisk kanske han aldrig fått barn. Är ingen rättighet att få barn, bara en önskan man kan ha.

   Radera
 101. Kristian, så fint att i all denna sorg och smärta du kan njuta! Önskar dig många såna stunder till.
  Kanske läker det dig lite om än bara för stunden. Det är du värd. Kram från Anna

  SvaraRadera
 102. Världens vackraste blogg! Och kärlek (och sex!) är vackrast av allt i livet! Hoppas du får njuta fantastiskt mycket nu, framtiden är ett oskrivet blad för oss alla!
  /kram från en av alla dina beundrarinnor S

  SvaraRadera
 103. Haha du slutar Aldrig att fascinera du unga vackra
  man..
  Tänk att jag inte för en sekund kunde tro något annat om Dig--att ha sex med Dig är med all sannolikhet som alla Dina texter..hisnande äventyr in i Evigheten som om bara för några sekunder..
  Du är sanslöst sexig och helt fantastisk Kristian!

  Lycklig skulle även jag vara om jag var din mamma..en bekräftelse på att jag lyckats som mamma..

  Fånga Alla stunder till denna rikedom som sex ger..
  Läs noga på etiketten! Sex är dunder-medicin och är icke utbytbart!

  Ha sköna stunder och hoppas du snart byter sjukhusläge till Kärleksläge!

  Madeleine

  SvaraRadera
 104. Kristian- make till att trollbinda för att senare släppa oss fria, det får man leta efter. Ibland berör du så allt känns som ett öppet sår, ibland förenar du oss i en evig kamp, ibland får du oss att stanna upp och känna livet inom oss. Allt pulserar och vi flyger med livet! I dag fick du oss att ana vilken förlust man kan lida i avsaknad av lust och längtan och hur man kan njuta förtvivlat och äkta igen. Som mamma till fyra pojkar kan jag bara säga...lyckliga din mamma som har en så levande son mitt i allt elände! Fortsätt njuta så länge livet erbjuder...

  Styrka och respekt! Kram

  SvaraRadera
 105. Blir lika glad varje gång jag ser ett nytt inlägg hos dig. Älskar dina texter och för det du förmedlar med dem.
  Kramar i massor

  SvaraRadera
 106. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 107. Du är så grymt fin, du är passionerad..men det har du ju redan bevisat med allt du skriver.
  Din mamma är garanterat stolt att ha en son som du det skulle jag vara!!
  Kramar Ellen

  SvaraRadera
 108. Fina Kristian! Jag önskar så att mina söner, 3 och 5 år idag, ska växa upp till män likna mogna, ömma, pssionerade, kloka, modiga, vältaliga och förundrandsvärda som du. TACK!

  SvaraRadera
 109. Jag hoppas att min 13-åriga kille ska få samma förmåga som dig att uttrycka sig... men det tror jag inte för igår kom han hem med ett IG i textanalys av en låttext. Usch, det är jobbigt att vara mamma! Din mor har lyckats väldigt bra på många sätt! / Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad? Det betyget säger sannolikt mer om den som satte det än om din son!

   En 13-åring som skall göra en textanalys - vad förväntar man sig som lärare? En framtida ledamot i Svenska Akademien? Be om ett samtal med läraren - det är dennes skyldighet att arbeta med eleven så att denne uppnår ett godkänt betyg. Hur svårt kan det vara - för läraren alltså!!!!!!!!

   Radera
  2. Sedan beror det också på vilken låttext som analyserades, kanske satte läraren ribban för högt och inte utifrån barnens förförståelse? Säg att din tonåring spenderar dagarna med att lyssna på 50 Cent och Swedish House Mafia, och så ska han plötsligt analysera en text av Bob Dylan, Thom Yorke eller Leonard Cohen.

   Ett IG och du ger upp tron på ungen? Kristian är dubbelt så gammal som din son och nämnde själv att det tog honom "tiotusentals timmar" att hitta sin egen "ton". Visst underlättar det att ha fallenhet för att skriva, det är ett jäkla försprång, men det betyder inte att man automatiskt skriver något värdigt Nobelpris när man plockar upp penna för första gången. Vi "vanliga dödliga" har en tendens att tro att genier ALDRIG behöver anstränga sig eller misslyckas, men det är att förringa oss själva samt att inte erkänna det hårda arbete som genier faktiskt lägger ner.

   Radera
  3. Hans grej kanske inte är just skrivandet? Han har säkerligen flera andra talanger som ska värdesättas i stället. Älska din son för den han är och önska inte att "han vore mer som någon annan" för det är verkligen det värsta man kan få höra av sin förälder. Tro mig, jag vet.

   Radera
 110. Fullständigt bländande!
  Hjärtlig kram

  SvaraRadera
 111. Det mest naturliga o det mest skönaste i en text som får mig att gråta o inte veta hur jag ska formulera mig till dig. För en annan är sexet så självklart. Det bara finns där med lust o allt vad det innebär. Nu när jag läst din text ovan så herre gud..det är ju inte alls så självklart. Så svårt att sätta ord på vad jag känner just nu. Vad jag vill skriva till dig. Jag hoppas så att lusten kommer emellanåt o att du får leva ut den fullständigt som du skriver om att kunna göra.

  Du är så himla fin Kristian.
  Adeleide

  SvaraRadera
 112. Fina Kristian, tack för att du delar med dig av dina innersta tankar. All ljus och kärlek till dig <3
  Styrkekramar Camilla

  SvaraRadera
 113. "The day will come when I will die. So the only matter of consequence before me is what I will do with my allotted time.
  I can remain on shore, paralyzed with fear, or I can raise my sails and dip and sour in the breeze."

  Du, Kristian, du sätter segel och brassar på. Inspirerande!
  Vi är alla resanden, på väg mellan evigheter. Genom att nyttja dina gåvor och leva livet fullt ut berikar du både din egen och andras resa. Musik, skrivande, bra sex - de är alla färdigheter som ger bra vind i seglen. Fortsätt så! Jag önskar dig goda vindar.

  SvaraRadera
 114. Om jag var din mamma,så skulle jag unna Dig varje stund av lycka och ögonblick Du får möjlighet att fokusera på annat än sjukdom och behandlingar.Vi mammor är inte så känsliga och tål mer än Du tror!Jag är säker på att din mamma bara sitter och ler då hon läser ditt inlägg i smyg.

  Kramar från en annan mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. En annan mamma som håller med! Kram

   Radera
 115. Kör hårt!
  Mamma överlever. :)
  /Johanna L

  SvaraRadera
 116. Härligt härligt! Ha det bäst. Kram Karin ♡

  SvaraRadera
 117. Du är klok som en bok, vacker som en dag och du filosoferar och lever mer levande än de flesta jag mött. Tänk om vi, alla vi som följer dig och berörs djupt, tänk om vi alla kunde ge tillbaka något som är i närheten av det vi får.

  Jag önskar dig kraft till lust.

  <3

  SvaraRadera
 118. Roligt inlägg,sex beskrivet på ett fantastiskt sätt. ta hand om dig!
  Ps, pinsamt med alla som ger råd om vad du ska äta, ät vad du vill!

  SvaraRadera
 119. ❤ Kristian fina du,
  Sitter här med ett stort leende och det gjorde nog din mamma med när hon läste sista raden.
  Efter detta inlägg kommer säkert kön vara lång utanför din bostad ; )
  Njut och älska och ta vara på varje fin minut du kan få.
  Beundrar verkligen ditt trollbindande sätt att skriva.
  Fortsätt och älska så mycket du kan, du är värd det i allra högsta grad.
  Kram fina du ❤
  Maggie

  SvaraRadera
 120. Härliga du, fortsätt älska! Massor av kramar och kärlek

  SvaraRadera
 121. Förstå mig rätt...idag har varit en skitdag på jobbet.
  När jag kom hem så läser jag din blogg, och jag skäms över att jag gnäller över skitsaker, när du har helt andra extensiella problem

  Du få en att vakna till,
  Tack Kristian
  Stefan

  SvaraRadera
 122. Vilken kraftfull text så viril älskade du

  SvaraRadera
 123. Jag vet inte, men jag tror inte Kristian misstycker

  Nedan är en insamling för en tjej som har cancer. Hon vill komma iväg på en behandlig utomlands.
  Tack för lånet av bloggen.
  Det är naturligtvis okej om du tar bort inläggen

  https://www.facebook.com/groups/306636102779493/

  Nikko

  SvaraRadera
 124. Käraste Kristian,
  Du är underbar!
  Får jag be dig om något? Förstår att läkarna måste säga det de ser, men vet gör ingen förrän det är klart.
  Så - kan du ta bort ordet ”obotlig” i din profil? Det kanske är sant, det kanske inte är sant, och det kan vara en bagatell men det känns inte så för ordet sitter där som en jämrans stämpel och rimmar illa med din livslust och kamp. Och vår, vi miljontals som följer dig - för som alla andra tänker jag på dig flera gånger varje dag, önskar att det sker ett mirakel och att du blir frisk. Märkligare ting har skett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför skulle han göra det? För att du inte kan hantera sanningen? Själviskt.

   Radera
  2. Det är tråkigt m personer m negativ energi. Vad nu än Charlotte ber om så kan hon väl få göra det, utan att få nån spydig kommentar. Det är inte stor chans att hon får sin önskan uppfylld,det är helt upp till Kristian att bestämma. Men Charlotte får naturligtvis önska. Ha en bra helg, ta hand om varandra. Kram

   Radera
  3. Jamen visst! Tycker Charlottes önskan tyder på omsorg om Kristian. Inget är klart förrän det är klart. Sanningen om Kristian är ännu oskriven. Bra förslag Charlotte. Fint, omtänksamt och vidsynt. Är helt med dig och förstår precis vad du menar!

   Radera
  4. Charlotte, jag förstår vad du menar. Ord är dock bara ord så som "drabbad av", "befriad ifrån", "tvivel" eller "hopp"..

   Jag är drabbad av Kristans tragedi men jag fortsätter att hoppas.

   Radera
  5. Har hållit en mild ton i den här bloggen sedan augusti. Försöker förstå alla perspektiv här. Mirakel KAN hända och ingen har facit. Men vänligen sluta att ställa krav av olika slag på Kristian.
   Välmenta - ja, kanske det. Men icke desto mindre krav.
   Vi är här som besökare. I Kristians "rum". Vi känner honom inte. Så är det bara. Ta ansvar för era känslor, visa ödmjukhet genom att inte projicera och försök att inte skapa en "sekt-känsla" här.
   För mig ger det iallafall en dålig känsla.
   Jag vill vara fri när jag är här. Är det någonting jag tror mig ha tolkat så är Kristian en fri själ, också. Ingen ide att försöka "boxa" in honom.
   / Anneli

   Radera
  6. Jag antar att Kristian skriver "obotlig" för att det är den diagnos han fått av sina läkare. Och som Anneli säger, detta är Kristans rum. Han måste få forma det som han vill. /Anna

   Radera
 125. Oh vad fint du skriver! Jag tänker på dig varje dag. Massor med kramar

  SvaraRadera
 126. Underbart skrivet, och beskrivet! Kramar till Dig Kristian.

  SvaraRadera
 127. Hittar inga ord.....du berör mig djupt! Tack för att du finns<3<3

  SvaraRadera
 128. Distans bryts ned till närhet, andas långsamt, stilla, djupt och finner tryggheten, slappna av och ge sig hän åt livets njutning i det underbaraste av euforiska ögonblick. Vakna upp och biverkningar kommer smygande, närheten blir distansen och ensamheten äter minnena av den trygga närheten!! Men kvar finns dofterna, smakerna och minnena av dessa underbara stunder.. Det som saknas är samtalet...

  SvaraRadera
 129. Som många skriver här...din mamma ler nog stort när hon ser dina sista rader i inlägget. Jag log.
  Jag hoppas av hela min kropp och själ att mina tre pojkar ska växa upp till så fina män som du verkar vara...å att mina båda flickor ska lyckas träffa nån som är som du...
  Att älska är så vackert, berusande och omvälvande..och jag önskar att du hinner med lite till av det..det finns nog en hel del på kö. Jag är stolt och glad över att få läsa din blogg. Du berör mig! Tack!/mia mitt i natten

  SvaraRadera
 130. Grymt! Vill bara tacka för att du delar med dig.
  Kram Johanna i Funäsdalen

  SvaraRadera
 131. Härlig text! Önskar mina barn en lika underbar inställning till sin sexualitet. Kram

  SvaraRadera
 132. Hej där Kristian!
  Din mamma kommer att le.

  Du har enligt mig oxå - helt rätt inställning.

  Orkar du flyga? I så fall - gör det. Åk till Österrike - jag har varit där några dagar - kom hem i går.
  Har fått en otrolig kraft av den underbara naturen där.
  Tankar till dig från mig. Gunsan

  SvaraRadera
 133. LOL Din mamma !
  Jag älskar dig, underbara vackra man !

  SvaraRadera
 134. Dina texter är fantastiska! Vill ge dig ett boktips: Fyrväktaren av Jeanette Winterson. Tror att du kan tycka om den. Eller ännu hellre- skaffa ljudboken. Regina Lund har läst in den - klockrent.
  "- Bertätta en historia för mig.
  -Vilken historia?
  -Den om ..."
  Kramar från Liselotte

  SvaraRadera
 135. Inget bra att säga...bara kärlek , styrkekramar och mod till dig!/christine

  SvaraRadera
 136. Håller med Liselotte. Fyrväktaren är vacker. "Det här är ingen kärlekshistoria, men det finns kärlek i den, det vill säga att kärleken är alldeles utanför och letar efter ett sätt att bryta sig in". Kram!

  SvaraRadera
 137. Skickar många varma kramar till dig Kristian
  Du kan verkligen skriva bra,det går igenom kropp o själ./Marianne

  SvaraRadera
 138. Hade jag varit en av de, du älskat med, så skulle jag besöka dig, kliva in i ditt rum, klätt av mig naken o krupit in under ditt täcke, lagt mig nära dig, gett dig närhet i form av hud mot hud.

  SvaraRadera
 139. Hehe. :-)

  Kär-Lek.

  NinX

  SvaraRadera
 140. Jaaaa! Va härligt! Vad glad jag blir att du kan njuta av sex. Att du får lite fritt från sjukdom under dessa tillfällen. Sex är grymt! Det är bra mot allt. Kör på bara!

  SvaraRadera
 141. Berörs alltid väldigt djupt av det du skriver men idag var förta gången ett av dina inlägg fick mig att skratta.

  SvaraRadera
 142. Hej Kristian!
  Jag har bara läst lite grand på din blogg och kände genast att jag så otroligt gärna vill göra något för dig. Jag tillhör dem som inte tror att det finns obotlig canser. Men det kanske kan tyckas stöddigt av mig att tycka så, för att jag antar att du redan gjort allt i din makt för att bli frisk. Jag vill inte på något sätt provocera, bara ge stöd och hopp ..om jag lyckas. Jag hittade den här länken på youtube; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aWRzikJ3iso . Stor styrkekram från Caroline!

  SvaraRadera
 143. Haha Kristian, undrar om själv förstår hur underbart ironisk du är i ditt inlägg. Men jag håller helt till fullo med dig om att det är en av sakerna som livet går ut på, närhet sex att älska och att älskas.

  Shoot! Gör så mycket du orkar och ta för dig av det du kan , när du kan.

  Kram! /Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns flera, klockrena, ironiska grepp i texten - rent stilistiskt.
   Så ..?

   Radera
 144. Ha, ha! Fint.

  Jag är mamma och kan intyga att mammor, som många uttryckt redan, är coola och fattar mer än man tror osv...

  Men jag är också min mammas dotter och även om hon förstår att jag är en sexuell varelse så rodnar jag vid tanken på att delge henne denna del av mitt liv. Så jag fattar att det är lite besvärligt ;)

  SvaraRadera
 145. Tänker på dig flera gånger om dagen o kollar om det kommit ett nytt inlägg, men förstår oxå att du mår dåligt och har ont. Önskar att alla vi här kunde göra något för dig, att lindra det som sliter i dig. Beundrar dig för att du orkar dela med dig och hoppas vi får läsa många fler kloka ord. Många varma kramar....

  SvaraRadera
 146. Jag vill inte chockera dig men, din mamma har oxå varit ung och haft dessa känslor! Vem vet, hon kanske har det fortfarande ;) Kram från en annan mamma

  SvaraRadera
 147. Jag uppdaterar denna blogg säkert 5 ggr om dagen, när jag inte finner något nytt så läser jag om alla gamla inlägg. Sättet du öppnar ens ögon för livet är fantastiskt. Du får mig att uppskatta mina nära på ett nytt sätt och att skynda att älska. Man vet aldrig när något ont ska komma och rycka livet ifrån en.

  Du är beundransvärd, fantastisk och starkare än någon. Och du skriver vackrare än någon jag mött.
  I mitt liv kommer du leva för alltid! Stora kramar på dig, det finns ingen som du!

  SvaraRadera
 148. Du har ett helt underbart sätt att uttrycka dig! Att älska är välgörande för både kroppen och själen (för det mesta)! Så fortsätt med det så mycket du bara förmår :)Du är så stark och verkar så fin! Din mamma är stolt över dig, det är jag säker på. Hon kan ju alltid blunda lite emellanåt... Kram!

  SvaraRadera